Ik wil transformeren

Transformation Branding

Er waait een nieuwe wind in onze maatschappij, een wind die minder gericht is op onbeperkte economische groei. De tijd dat we als merk enkel en alleen iets ontnamen uit de maatschappij om te kunnen produceren voor consumptie komt aan een einde.

De huidige tijdsgeest doet namelijk een beroep op onze verantwoordelijkheid. Onze intuïtie, de wetenschap en media laten ons zien en voelen dat verandering noodzakelijk is. Er ontstaat een nieuw speelveld voor merken waarin we op zoek gaan naar een herijkte balans tussen mens, merk en maatschappij.

Dit vraagt om een nieuwe kijk op merken:

  • Wat beteken je als merk voor mens én maatschappij?
  • Waarvoor neem je verantwoordelijkheid in een dynamische en veranderende wereld?
  • Hoe sluit je als merk aan op nieuwe bevlogen en kritische generaties?

Wij geloven dat merken in staat zijn een betere wereld te creëren door te acteren op dit snijvlak. Dat noemen wij Transformation Branding.

Fresh Forward heeft een lange historie als het gaat om merkpositionering in de fmcg (fast moving consumer goods), bijvoorbeeld voor merken als Cup-a-Soup, Mona, Bertolli, Tommies, SNS en PPG. Deze ervaring zetten we niet alleen voor fmcg-merken, maar ook voor het positioneren van organisaties.

Transformation Branding

Deze klanten gingen je voor

Bekijk de verhalen van SNS en PPG Coatings en kom erachter wat het traject met Fresh Forward bij deze organisaties opgeleverd heeft.