Verbonden zijn met elkaar en met de toekomst

Cross-industry platform

Friends of the Future

We leven en werken in een uitdagende tijd. Waarin succes steeds meer te maken heeft met de mate waarin we in staat zijn om relevant en betekenisvol te zijn voor mens en maatschappij. En dat gaat niet vanzelf. Friends of the Future helpt daarbij.

Abonnement op de toekomst
Het platform geeft toegang tot een wereld van inspiratie en ideeën, brengt mensen en organisaties met elkaar in contact en helpt hen om continu te blijven vernieuwen. Je zou het dus een abonnement op de toekomst kunnen noemen.

Krachten bundelen

Interactieve community

Een belangrijk onderdeel van Friends of the Future is de community. Zowel online als tijdens fysieke events komen mensen van diverse organisaties en uit verschillende branches bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren. Ons netwerk bestaat uit onder andere FMCG’s, banken en verzekeraars, overheden, zorginstellingen, sport en coöperaties en verenigen. Zo benaderen we de toekomst vanaf verschillende perspectieven.

Wil jouw organisatie:

  • Altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste trends en ontwikkelingen?
  • Deel uitmaken van een exclusief netwerk van nieuwsgierige en toekomstgerichte organisaties, merken en mensen?
  • Kennis en ervaring uitwisselen met anderen?
  • De toewijding van mensen in de organisatie blijvend vergroten?
  • Continu geprikkeld en uitgedaagd worden?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een kop koffie.

Events for Friends

Exclusief voor de Friends of the Future organiseren we diverse events. Zo vinden regelmatig Share & Learn sessies plaats en organiseren we ieder jaar een tweedaagse Course. Tijdens de events zoeken we verdieping op specifieke Futurise-thema's. Ook bieden we de deelnemers de mogelijkheid om de community om hulp te vragen bij bepaalde vraagstukken.

Fresh Forward App

Het Friends of the Future abonnement geeft toegang tot de Fresh Forward App. Alle deelnemers staan hiermee met elkaar en met Fresh Forward in verbinding. De app biedt bovendien een bron van inspiratie en ideeën en houdt de Friends op de hoogte van de laatste Futurise ontwikkelingen.

Vaste sparringpartner

Voor alle Friends is Fresh Forward tevens de vaste sparringpartner. De deelnemers van het platform kunnen bij onze teamleden terecht met vragen en ideeën over bijvoorbeeld innovatie, organisatie, omgeving, branding en communicatie. Bovendien mogen alle Friends of the Future onbeperkt flexwerken op on Service Station in Hilversum!