Een nieuwe mentaliteit ontwikkelen

Future Connect > Be Futurised

Be Futurised

Om op een duurzame manier met de toekomst verbonden te zijn, is specifieke kennis en kunde nodig. Dat is geen trucje, dat vraagt om een andere mentaliteit en een nieuwe vorm van vakmanschap. Be Futurised geeft antwoord op onderstaande vragen:

  • Wat zijn de belangrijkste thema’s voor de toekomst?
  • Waarom zijn deze thema’s belangrijk om mee aan de slag te gaan?
  • Hoe vertaal je die thema’s naar de organisatie?
  • Hoe converteer je die vervolgens naar concrete business?

Duidelijk eindresultaat

We bieden een businessgericht ontwikkelingsprogramma. Het programma bestaat uit drie vaste en een optionele module. We werken toe naar concrete resultaten. Hierdoor is het duidelijk is wat het programma oplevert. De programmadeelnemers krijgen inzicht in de belangrijke trends van de toekomst en ze worden opgeleid tot echte ‘Future Connectors’. De opgedane kennis en inspiratie zetten ze vervolgens om naar een plan met potentiële businessideeën. Indien gewenst helpt Fresh Forward ook bij het vertalen van de ideeën naar concrete producten en diensten.

Be futurised

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Be Futurised specifiek voor jouw organisatie of merk kan betekenen? Of ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de verschillende modules? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.