Een duurzame verbinding met de toekomst

Ik wil verbonden blijven

Future Connect

Bij Fresh Forward geloven we dat het belangrijk is om duurzaam met de toekomst verbonden te zijn. Dat is niet iets tijdelijks, maar vraagt permanent om aandacht. Future Connect leidt op, brengt mensen en organisaties samen, inspireert en daagt uit.

Onze kennis over de toekomst hebben we verwerkt in een ontwikkelingsprogramma en een platform. Dat is Future Connect.

Futurise® trendmodel
Bij Future Connect staat ons eigen Futurise trendmodel centraal. Met dit model hebben wij onze toekomstvisie ontwikkeld.

Cross-industry platform

Friends of the Future

Een platform voor mensen, merken en organisaties die met de toekomst verbonden willen blijven en hun kennis en ervaring graag met elkaar delen. Omdat de deelnemers actief zijn in verschillende branches en sectoren, kunnen we de toekomst vanuit verschillende perspectieven benaderen.

Ontwikkelingsprogramma

Be Futurised

Een businessgericht ontwikkelingsprogramma dat bestaat uit drie vaste en één optionele module. Het leert mensen op een unieke manier kijken, denken en creëren. Deze nieuwe mentaliteit zorgt voor toekomstgerichte inzichten en duurzame verbondenheid met de buitenwereld.

Voor wie is Future Connect?

Future Connect is er voor innovatieve en nieuwsgierige organisaties en merken. Voor ambitieuze bedrijven die een voorsprong willen opbouwen ten opzichte van de concurrentie. Voor mensen die hun kennis en ervaring graag delen met en willen leren van andere organisaties.

Herkenbaar? Dan willen we graag met je in contact komen!

Brochure downloaden

Wil je meer informatie over Future Connect? Download dan de brochure. Hierin staan ook de belangrijkste Futurise thema’s van het komende decennium.