Samen door de bril van Futurise® naar de wereld kijken

Friends of the Future

Samen leren om door de bril van Futurise® naar de trends en ontwikkelingen in de wereld te kijken en dat vervolgens vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. Dat is Friends of the Future.

Dit business-netwerk komt twee keer per jaar bij elkaar om uitgebreid in te zoomen op de details en de achtergronden van het Futurise®-trendmodel. We bespreken dan samen de laatste ontwikkelingen en delen onze inzichten en ervaringen met elkaar.

EVENTS FOR FRIENDS

Naast twee vaste inspiratiesessies in mei en oktober organiseren we ook diverse facultatieve bijeenkomsten voor de Friends of the Future. Zo zijn er diverse bedrijfsbezoeken en een jaarlijkse studiereis gepland. Friends krijgen exclusief toegang en/of korting op tickets voor deze bijeenkomsten.

Doe je met ons mee?
Deelname kost slechts € 295 per jaar.

 

VERGROOT JE EIGEN TOEKOMSTBESTENDIGHEID

Door deel te nemen aan Friends of the Future word je:

 

Slimmer

Zie dingen die anderen niet zien. Kijk met behulp van een uniek model naar de belangrijkste maatschappelijke trends en ontwikkelingen en krijg inzicht in de behoeften en drijfveren die er achter zitten.

Vaardiger

Kennis en vaardigheden ontwikkelen die anderen niet hebben. Door er mee aan de slag te gaan, leer je om specifiek gedrag te herkennen, te doorgronden en te vertalen naar je eigen organisatie.

Geïnspireerder

Door mee te doen word je continu geprikkeld en geïnspireerd. De Friends delen hun ervaringen en inzichten met elkaar: hoe gaan andere organisaties om met alle veranderingen en wat kun jij daarvan leren?

Inspiratiesessies

Op 19 mei en 8 oktober vinden de inspiratiesessies plaats. Deze bijeenkomsten zitten bij de jaarlijkse deelnamefee in. De Friends delen dan de laatste ontwikkelingen en inzichten met elkaar en we zoeken verdieping op de toekomstthema's. Tijdens het event op 19 mei presenteren één of twee van de deelnemers bovendien een inspirerende praktijkcase. En voor de bijeenkomst van 8 oktober staat tevens bijzondere spreker op het programma.

Studiereis China

Van 14 tot en met 21 november 2020 organiseren we een bijzondere studiereis naar China. Wat gebeurt er daar op het gebied van onbemand winkelen en betalen met gezichtsherkenning? Hoe ver zijn er al met de integratie van off- en online winkelen? We gaan de technologische ontwikkelingen in China ervaren en op bezoek bij bijzondere bedrijven. Op het programma staan exclusieve bezoeken naar onder andere het hoofdkantoor van internetgigant Alibaba en de high-tech supermarkt van JD.com.

Friends of the Future is in 2019 gestart en dit zijn de Friends van het eerste uur:

Ja, ik word ook graag Friend of the Future

Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen.

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring