Verbonden zijn met elkaar en met de toekomst

Blijf op de hoogte en leer van elkaar

Friends of the Future

Één centrale plek om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen. En kennis delen en ervaringen uitwisselen met toekomstgerichte vakgenoten. Dat is Friends of the Future.

Het platform helpt mensen en organisaties om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Het geeft toegang tot een bron van inspiratie en ideeën en brengt mensen en organisaties uit verschillende sectoren en branches met elkaar in contact.

Doe je met ons mee? Een lidmaatschap kost slechts €295 per jaar.

De voordelen van een lidmaatschap op een rij:

Kennis en expertise

Weten en begrijpen wat de belangrijkste thema’s van de toekomst zijn met behulp van ons Futurise trendmodel. En leren hoe je die thema's naar de eigen organisatie vertaalt.

Vaste inspiratiebron

Één centrale plek om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen. En inspiratie uit de praktijk via ons netwerk van verkenners.

Leren van anderen

Ervaringen, inzichten en best practices delen met vakgenoten uit andere sectoren en branches. Hoe gaan andere organisaties om met alle ontwikkelingen en veranderingen?

Events for Friends

Voor de Friends of the Future organiseren we diverse thema-avonden, masterclasses en excursies in binnen- en buitenland. Bovendien kunnen er op verzoek van en in co-creatie met de Friends ook nog extra bijeenkomsten worden georganiseerd, bijvoorbeeld om specifieke onderwerpen of gerichte vraagstukken samen op te pakken. Friends krijgen exclusief toegang toe en/of korting op tickets voor de events.

Fresh Forward App

Het Friends of the Future abonnement geeft toegang tot de Fresh Forward App. Alle deelnemers staan hiermee met elkaar en met Fresh Forward in verbinding. De app biedt bovendien een bron van inspiratie en ideeën en houdt de Friends op de hoogte van de laatste Futurise ontwikkelingen.

Changemaker opleidingsmodule

In samenwerking met LUNAR Institute bieden we onze Friends een unieke (incompany) opleidingsmodule aan. Je gaat met een team van changemakers uit je organisatie aan de slag om ook andere collega’s te inspireren en in beweging te krijgen. Zo geven jullie samen een nieuwe impuls aan vernieuwing en groei in de organisatie en borgen jullie intern de kennis en inzichten uit het Friends of the Future platform.

Urban Explorer Network

Bij Fresh Forward kijken we naar de wereld met ons eigen Futurise trendmodel. En dat blijft niet alleen bij theorie. Want via een netwerk van lokale verkenners in zo’n 30 steden in de wereld houden we alle ontwikkelingen scherp in de gaten. Via dit ‘Urban Explorer Network’ blijven we op de hoogte van bijzondere verhalen, originele initiatieven en inspirerende plekken. De steden uit het netwerk bezoeken we ook regelmatig met onze klanten als onderdeel van een inspiratiereis.

Friends of the Future is begin september 2019 gestart en dit zijn de Friends van het eerste uur:

Ja, ik word ook graag Friend of the Future

Vraag een lidmaatschap aan door onderstaande formulier in te vullen.

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring