Verbonden zijn met elkaar en met de toekomst

Blijf op de hoogte en leer van elkaar

Friends of the Future

Één centrale plek om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen. En kennis delen en ervaringen uitwisselen met toekomstgerichte vakgenoten. Dat is Friends of the Future.

Het platform helpt mensen en organisaties om succesvol te zijn en te blijven in een snel veranderende wereld. Het geeft toegang tot een wereld van inspiratie en ideeën en brengt mensen en organisaties uit verschillende sectoren en branches met elkaar in contact.

Doe je met ons mee? Een lidmaatschap kost slechts €295 per jaar.

De voordelen van een lidmaatschap op een rij:

Kennis en expertise

Weten en begrijpen wat de belangrijkste thema’s van de toekomst zijn met behulp van ons Futurise trendmodel. En leren hoe je die thema's naar de eigen organisatie vertaalt.

Vaste inspiratiebron

Één centrale plek om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen. En inspiratie uit de praktijk via ons netwerk van verkenners.

Leren van anderen

Ervaringen, inzichten en best practices delen met vakgenoten uit andere sectoren en branches. Hoe gaan andere organisaties om met alle ontwikkelingen en veranderingen?

Events for Friends

Voor de Friends of the Future organiseren we diverse thema-avonden, masterclasses en excursies in binnen- en buitenland. Bovendien kunnen er op verzoek van en in co-creatie met de Friends ook nog extra bijeenkomsten worden georganiseerd, bijvoorbeeld om specifieke onderwerpen of gerichte vraagstukken samen op te pakken. Friends krijgen exclusief toegang toe en/of korting op tickets voor de events.

Fresh Forward App

Het Friends of the Future abonnement geeft toegang tot de Fresh Forward App. Alle deelnemers staan hiermee met elkaar en met Fresh Forward in verbinding. De app biedt bovendien een bron van inspiratie en ideeën en houdt de Friends op de hoogte van de laatste Futurise ontwikkelingen.

Urban Explorer Network

Om alle belangrijke ontwikkelingen in de wereld te volgen, maken we gebruik van een eigen netwerk van lokale verkenners in ruim 30 steden in de wereld. In alle werelddelen zijn onze verkenners actief. Via dit 'Urban Explorer Network' blijven we op de hoogte van bijzondere verhalen, originele initiatieven en inspirerende plekken.

Ja, ik word ook Friend of the Future

Schrijf je direct in voor een lidmaatschap en profiteer van alle voordelen!

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring