Ontdek de mogelijkheden van ons Service Station

Voel je welkom

Kom binnen

Onze gastvrouwen Dorien, Elly en Anneke staan voor je klaar. Voel je vrij om ons Service Station te komen ervaren, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bij ons een ruimte huren is een unieke ervaring. Aan de slag zijn in een prachtige, inspirerende omgeving en tijdens de pauze(s) genieten van al het heerlijks dat uit de keuken komt. Lekkere, gezonde en seizoensgebonden gerechten. Voor elke groep koken we op maat en naar wens, en als je meerdere dagen komt verrassen we je steeds met andere thema’s. Het zal je aan niets ontbreken.

180531_FreshForward_Keuken

Huur het Service Station

Het Service Station is te huur voor zakelijke en creatieve vergaderingen, workshops of events. Maar bijvoorbeeld ook voor het voeren van sollicitatiegesprekken waarvoor een externe locatie uitkomst biedt. Hieronder vind je de verschillende ruimtes die het Service Station biedt. Al onze ruimtes verhuren wij inclusief gebruik van tv-scherm, geluid, flip-overs, en diverse materialen om jouw creatieve sessie tot een succes te maken. De genoemde prijzen en mogelijkheden zijn een indicatie. We maken graag een offerte op maat voor elke vraag.

Frisse energie

Service Station

Jouw sessie in een bijzondere omgeving? Ons Service Station is te huur.

(Totale) capaciteit:
1 - 20 personen

workshop of presentatie

Lounge

De Lounge is de grootste ruimte in het Service Station en biedt een scala aan mogelijkheden.

Capaciteit:
1 - 20 personen

presentatie of break out rooms

Werkplaats

De Werkplaats is een fijne, lichte ruimte met een aparte vide voor een eventuele break-outs.

Capaciteit:
1 - 17 personen

brainstorm of vergadering

Showroom

De Showroom is een kleurrijke en lichte ruimte die zich uitstekend leent voor creatieve brainstorms in een kleine setting.

Capaciteit:
1 - 5 personen

workshop of break-out-room

Skylounge (Studio)

De Skylounge is een moderne, creatieve ruimte met verschillende mogelijkheden voor kleine en grotere groepen of als break-out en eventueel ook te gebruiken voor het opnemen van podcasts of webinars.

Capaciteit:
1 - 10 personen, afhankelijk van de opstelling

Arrangementen

Catering

Tijdens de pauze(s) worden al je zintuigen geprikkeld met heerlijk Fresh Food. Gezond en lekker is ons motto.

(Alleen in combinatie met huur van ruimte)

Regelmatig posten we foto’s van events in ons Service Station en het heerlijke fresh food dat we bereiden. Volg ons op Facebook en Instagram.

Wil je meer informatie? Dan vertel ik je graag meer.