Trendrapport ‘Vermenselijking van Merken’

Sinds begin dit jaar is www.Futurise.online live. Dit online Futurise®-platform is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar kennis en inspiratie over de kansen en uitdagingen van de toekomst. Op de site vind je de details en achtergronden van ons Futurise®-trendmodel, inclusief de belangrijkste trends van dit decennium. We delen er mooie cases en interviews met personen die betrokken zijn bij inspirerende initiatieven die naadloos aansluiten bij de behoeften van de toekomst.

Trendrapport als podcast

Je kunt het Trendrapport 2021 dat we voor Platform Innovatie in Marketing (PIM) hebben geschreven hier downloaden. Houd je meer van luisteren dan van lezen? Het rapport is ook als luisterboek/podcast beschikbaar, zodat je jezelf kunt laten inspireren tijdens het sporten of tijdens een lekkere wandeling bijvoorbeeld. Je vindt alle afleveringen van de podcast op Spotify. Luister hier alvast naar de inleiding:

<

Kijk het PIM Trend Fest 2021 terug

Op 21 januari jl. presenteerden Miriam en Niels de inhoud van het trendrapport aan de leden van PIM tijdens het jaarlijkse PIM Trend Fest. Heb je de presentatie gemist? Bekijk ‘m dan hier: