Thuis van de toekomst

Bekijk nu de videoregistratie van het event

Wist je dat we 90% van onze tijd binnen doorbrengen? We wonen en werken door de pandemie steeds meer op één plek en hebben nog nooit zoveel aandacht gehad voor hygiëne, ventilatie en natuur in onze thuisomgevingen. Ook de rol van de buurt is aan het veranderen. We zetten ons in om samen van nut te zijn en zoeken steun bij gelijkgestemden. Daarnaast maakt technologie ons thuis persoonlijker, gemakkelijker én inzichtelijker.

Zo maar een paar van de ontwikkelingen die ons dwingen om opnieuw naar het thuis van de toekomst te kijken. Dit hebben we gedaan aan de hand van het Futurise®-trendmodel. Dit model laat zien dat we ons op dit moment op een kantelpunt in de geschiedenis begeven. Een kantelpunt dat vergelijkbaar is met de overgang van de jaren ’60 naar de jaren ’70. Dit gaat een enorme impact hebben op hoe we wonen en leven.

Vanuit het Futurise ®-trendmodel komen er zes dominante maatschappelijke thema’s voor het komende decennium naar voren. Aan de hand van twee van deze thema’s, Samen sterk en Naturiteit, hebben we gekeken naar hoe deze ontwikkelingen het thuis van de toekomst gaan veranderen.

Op vrijdag 19 februari jl. hebben wij in een aantal presentaties handvatten gegeven over hoe je als merk kan bijdragen aan de (binnen) leefomgevingen van jouw consument. Met architect Jamie van Lede gingen we in gesprek over bouwen en werken met de natuur en Mike van Rijswijk nam ons mee in zijn digitale wereld.

vlnr: Adrienne van den Heuvel, Mike van Rijswijk, Miriam Teoh-Wijers en Jamie van Lede


Wil je het event terugkijken? Dat kan!


Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je direct daarna de link om de videoregistratie te bekijken.

Ja, ik wil de videoregistratie van het event bekijken

Direct na het versturen van je gegevens kun je de videoregistratie bekijken.