Tess Moonen

Ontrafelaar

In een wereld die continu verandert en waar de ene ontwikkeling de andere in rap tempo opvolgt, raken het overzicht en de verbinding met dat wat en wie ons drijft, makkelijk zoek. Als ontrafelaar zorg ik dat we dit zoekgeraakte overzicht en de verbinding terugvinden door met aandacht te observeren, goed te luisteren en helder te analyseren. In mijn werk zet ik deze drie (observeren, luisteren en analyseren), samen met mijn creativiteit in om vraagstukken en perspectieven te ontrafelen.

Ik haal inspiratie uit kunst (literatuur, muziek, film, fotografie en musea), sport en cultuur en kijk met behulp van mijn verbeeldingskracht naar de toekomst: Imagine the next level.

Het ontrafelen vanuit het bestaande, en het exploreren van het nieuwe, zorgt ervoor dat ik, altijd samen met ons team, het verlangen van organisaties hervindt en van daaruit mensen weer in beweging breng.

Tess@freshforward.com
06 – 82 35 15 93

Stip op de horizon Frog Foundation

Eline Snel, oprichter van de Frog Foundation, vroeg ons enkele weken geleden om hun team te helpen met bouwen aan hun urgente droom om alle kinderen, de toekomstige generaties, te bereiken met een speciaal door hen ontwikkelde mindfulnessmethode.

Lees verder