Stella van der Horst

Belevingsarchitect

de beleving     zelfst.naamw. (v.)
[een memorabele ervaring die mensen raakt]

de architect    zelfst.naamw. (m.)
[bouwmeester]

Als er behoefte is aan een nieuwe toekomstvisie wordt kennis vaak verzameld via deskresearch of worden aannames gedaan op basis van het verleden.

Er wordt te weinig écht gekeken en geluisterd. Alleen als we beter leren kijken – in de echte wereld, op straat, in organisaties en naar het gedrag van mensen nu en in de toekomst – kunnen we komen tot relevante en duurzame impact. Daarom is een inspiratiereis altijd onderdeel van onze projecten. Loskomen van de eigen omgeving en denkbeelden, die soms ook belemmeren.

Bij Fresh Forward houd ik me naast projectmanagement bezig met het vormgeven van de inspiratiereizen. Dit doe ik door samen met ons Connectors Network steeds weer de juiste inspiratie te vinden voor onze klanten. Samen met ons team vormgeven aan deze reizen en daarmee meewerken aan meer positieve impact, is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

stella@freshforward.com
06-54248183

 

 

Terug naar ons team

Fresh Forward in het nieuws: Heteren

Fresh Forward gaat samen met alle betrokkenen een uniek, nieuw stadshart voor Heteren ontwikkelen. We presenteerden ons plan tijdens een bewoners- en persbijeenkomst die met veel enthousiasme door de bewoners werd ontvangen. Een mooi voorbeeld van hoe wij ‘spacemaking’ aanpakken, en samen met onze klanten aantrekkelijke woon-, werk- en recreëeromgevingen ontwikkelen. Wil je meer weten

Lees verder