Stella van der Horst

Multiped

Waar ik gelukkig van word? Als geen dag hetzelfde is en klanten en collega’s met een goed gevoel ons Service Station binnenkomen en met een nog beter gevoel weer weggaan. Combineer een opleiding in facilitymanagement, ervaring in projectmanagent, events en marketing met een flinke dosis relativeringsvermogen en een goed gevoel voor humor, dan krijg je… een Multiped.

Bij Fresh Forward zorg ik ervoor dat projecten op rolletjes lopen door support te bieden daar waar dat nodig is, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Daarnaast krijg ik volop de kans om mijn voorliefde voor het procesmatige de ruimte te geven in projecten als de website, CRM en onze eigen app. Soms kom ik handen te kort om alles in de lucht te houden, maar die uitdaging aangaan, is dus waar ik gelukkig van word!

stella@freshforward.com
06-54248183

 

 

Terug naar ons team

Fresh Forward in het nieuws: Heteren

Fresh Forward gaat samen met alle betrokkenen een uniek, nieuw stadshart voor Heteren ontwikkelen. We presenteerden ons plan tijdens een bewoners- en persbijeenkomst die met veel enthousiasme door de bewoners werd ontvangen. Een mooi voorbeeld van hoe wij ‘spacemaking’ aanpakken, en samen met onze klanten aantrekkelijke woon-, werk- en recreëeromgevingen ontwikkelen. Wil je meer weten

Lees verder