Sasja de Vos

Core Explorer

Er is niets dat ik leuker vind dan op avontuur gaan. Met nieuwsgierigheid, optimisme en een open blik verken ik de wereld. Constant op zoek naar de kern, nieuwe betekenisvolle verbindingen en hoe de wereld zich blijft ontvouwen.

Als Core Explorer doe ik waar ik het meeste van houd: samen op avontuur gaan. Op zoek naar de kern en innovatieve waarde in een spannende toekomst.

sasja@freshforward.com
06-82351593

 

 

Terug naar ons team

Nieuw bij Fresh Forward: Sasja

Per 1 juni ben ik begonnen als creatief strateeg bij Fresh Forward. Ik ben altijd ge├»nteresseerd geweest in wat mensen beweegt en in de omgeving waarin zij leven – de wereld die hen be├»nvloedt. Ik ben deze passie verder gaan verdiepen tijdens mijn studie Economische en Consumentenpsychologie, en bracht dit vervolgens in de praktijk bij

Lees verder

De revolutie van positieve impact

Voel je het? Proef je het? Er borrelt een revolutie. Een revolutie van positieve impact. We maken het een paar keer in ons leven mee. Grote veranderingen die nieuwe werelden voor ons openen. Die ons opnieuw laat nadenken over wat we willen en kunnen. Zo ook over de rol van producten en merken.

Lees verder