Renata van der Teems

Fresh Co-creator

Als ik twee dingen moet noemen die als een rode draad door mijn persoonlijke leven én mijn werk lopen, dan zijn dat mensen en reizen. Tijdens het reizen word ik ontzettend blij van het ontdekken van nieuwe landen, steden en het in gesprek gaan met de mensen die daar wonen, de locals. En in mijn werk word ik al jaren blij als ik zie hoe ik kan bijdragen aan de ontwikkeling en het verbinden – de persoonlijke reis – van mensen, de professionals.

Bij Fresh Forward en Lunar zijn deze twee werelden voor mij heel mooi samengekomen en mag ik mijn eigen persoonlijke reis voortzetten en als co-creator meewerken aan de ontwikkeling van personen, teams en organisaties; we nemen onze klanten figuurlijk maar ook echt letterlijk mee op reis om tot een next level te komen. Hoe mooi is dat om hier iedere dag weer aan te mogen bijdragen.

Always ready for take-off!

Renata@freshforward.com
06-24604930

 

Terug naar ons team

‘On a mission’ met 250 BOVAG-bestuurders en medewerkers

Op het Verenigingscongres op vrijdag 6 oktober vertellen Peter Niesink (directeur BOVAG) en Carlo van Kessel (partner Fresh Forward) over hoe Fresh Forward BOVAG op weg heeft geholpen om – als vereniging met 14 verschillende sectoren – hun gezamenlijke koers te bepalen. Een koers die door iedereen wordt gedeeld en waar iedereen achter staat. Peter Niesink: ‘Voor onze vereniging met

Lees verder

Even voorstellen: Marten Zwaving, Growth Navigator

“Als we niet weten naar welke haven we koers zetten, is geen enkele wind gunstig“ Een wijsheid die Seneca (stoïcijns filosoof) bezigde. Andersom, mét een heldere bestemming, stappen mensen aan boord die daar ook graag naartoe willen. Dan worden krachten gebundeld, geïnvesteerd, samengewerkt, elke dag en onvoorwaardelijk. En is er groei met richting. Dan ontstaat er iets.

Lees verder

Service Station op Open Monumentendag

Ons Service Station is op 9 september te bezichtigen tijdens de Open Monumentendag Hilversum 2023. Dé kans om een kijkje te komen nemen in ons unieke, monumentale en creatieve thuis! Het Service Station aan de Larenseweg is in 1950 ontworpen door Hendrik Bunders (1892-1965) in opdracht van garagehouder Ru Schouten. Het gebouw, een gemeentelijk monument,

Lees verder

Fresh Forward zoekt een ervaren Senior Strateeg en Procesbegeleider

Gaat jouw energie stromen als je samen met een opdrachtgever en je collega’s kan bouwen aan het toekomstig next level van een organisatie, een business of een merk? Het co-creëren van een vernieuwende en toekomstbestendige visie en koers, door het samenbrengen van kennis, frisse inspiratie en verbeeldingskracht? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Lees verder

Welkom Raad van Vooruitgang

Het is officieel! Sinds 28 november jl. vormen Greet Prins, Teun Verheij, Gerard Dielessen en Harry Brouwer de Raad van Vooruitgang van Fresh Forward en LUNAR Institute. De leden van de raad, allen ervaren bestuurders en toezichthouders met expertise in diverse sectoren, delen hun kennis, ervaring en inzichten en hebben een rol in de context van strategische projecten (Fresh Forward)

Lees verder