Niels Hansen

Maestro of Future-proofness

Ik ben ondernemend, supernieuwsgierig en altijd op zoek naar datgene wat bezieling heeft en energie geeft. Als Maestro of Future-proofness help ik mensen en organisaties om zich op een toekomstbestendige manier te ontwikkelen en succesvol te zijn in een snel veranderende wereld.

Ik geloof dat we omringd zijn door kansen; ’t is alleen de truc om ze te zien. Dat vraagt ook om een bepaalde mentaliteit. Futurise is mijn belangrijkste instrument. Daarmee laat ik onze klanten op een andere manier naar de wereld kijken. En vanuit dat perspectief bouwen we samen aan vernieuwende ideeën en concepten waar de wereld op wacht.

Niels@freshforward.com
06-53548252

 

 

Terug naar ons team

Een andere kijk op crisis

BAM! Ineens bevinden we ons in een tijdperk dat we bij Fresh Forward en LUNAR Institute de afgelopen jaren aan onze klanten als ‘de toekomst’ hebben gepresenteerd. En het lijkt wel alsof we deze keer minder de tijd krijgen om eraan te wennen dan toen de cyclus vijftig jaar geleden een vergelijkbaar punt bereikte. Het

Lees verder

Studiereis China in november 2020

Wat gebeurt er in China op het gebied van onbemand winkelen en betalen met gezichtsherkenning? Hoe ver zijn de Chinezen al met de integratie van off- en online winkelen?

Lees verder

Happy New Decennium!

Hoe ziet het nieuwe decennium eruit en wat betekent dat voor merken en organisaties? Ons Futurise-trendmodel belooft in ieder geval een bijzondere tijd. Er gaat wel veel veranderen!

Lees verder

China en technologie

China is een absolute wereldmacht als het om technologie gaat. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En in China vinden ze dat de normaalste zaak van de wereld. Kassaloze en onbemande winkels; in China gebeurt het.

Lees verder