Jempi Moens

Founding Partner & Chief Imagination Officer

Als Chief Imagination Officer ben ik altijd op zoek naar échte vernieuwing. Ik ontdekte in de jaren negentig dat creativiteit en verbeeldingskracht de sleutels zijn om tot impactvolle vernieuwing te komen… weg van de vergadertafels en spreadsheets dus. Werken vanuit een gezamenlijke droom, een doorleefd verlangen, dat is de filosofie die we bij Fresh Forward hebben: business by desire. Ik ben trots dat we vanuit dat gedachtegoed al met zoveel organisaties en merken hebben mogen werken en hun ‘next level’ hebben ontwikkeld. Vanuit deze basis heb ik in 2017 het Lunar Institute opgericht, een opleidingsinstituut en community voor nieuwsgierige en progressieve leiders.

De raket van Kuifje kreeg ik in 2001 geschonken (een mega-exemplaar) met de gedachte: mogen jouw nieuwe initiatieven ook als een raket gaan! En dat gingen ze: Fresh Forward (de tweede trap) en 17 jaar later Lunar Institute (de derde trap)!

jempi@freshforward.com
jempi@lunarinstitute.com

06-53241580

 

 

Terug naar ons team

De echte mechanismen van gedragsverandering

Ik ontmoet over het algemeen bijzonder weinig leiders die tegen een groeimindset zijn. Eigenlijk zijn ze allemaal voor. Maar de praktijk is anders. De overtuiging is er wel, alleen is het niet zo makkelijk om een groeimindset te creëren. De meeste organisaties hebben hier nog een hele weg af te leggen. Dit jaar onthullen we

Lees verder

De opbrengst van FLOW

Het is gebruikelijk om de impact van wat we realiseren, te beschrijven in concrete, liefst meetbare resultaten, bijvoorbeeld targets die behaald zijn. Maar veel interessanter is de energie, de bevlogenheid, de journey en het verlangen die geleid hebben tot het resultaat. Hoe zet je die dingen aan? Is daar een proces of een knop voor’?

Lees verder

Vuurwerk

Dit artikel gaat niet over de categorie die dit jaar verboden is. Wel over het vuur, de energie en de bevlogenheid van mensen in organisaties. Over mentaal fit zijn.

Lees verder