Eva Janssen

Transition Coach

Als oud-topsporter houd ik van grote dromen en het beste uit mijzelf halen. Als Transition Coach vind ik het mooi om anderen te helpen hun dromen waar te maken. In de triatlon zijn er twee ‘transition area’s’, waar je wisselt naar het volgende onderdeel. Zo’n wissel kan je het beste trainen door te visualiseren, want door verbeelding gaat het leven en internaliseer je wat je te doen staat. Het ‘wisselen’ vraagt om focus en een omschakeling. Daarna moet je loslaten wat voor de transitie gebeurde zodat je je energie op het nieuwe onderdeel kunt richten.

Bij Fresh Forward help ik als Transition Coach organisaties groot te dromen en de transitie te maken naar hun next level, met verbeelding, focus en energie.

eva@freshforward.com
06-12338782

 

 

Terug naar ons team

Frisse gezichten!

Sinds kort kom je twee nieuwe, frisse gezichten tegen bij Fresh Forward: Niels Hansen en Erlinde Weller.

Lees verder

Hospitality vanuit verlangen

Hoe raak je iemand echt, waar begint het en hoe kan iedereen vanuit zijn eigen verlangen invulling geven aan hospitality? Daar ging onze inspiratie-avond op 29 november over.

Lees verder

Nieuw bij Fresh Forward: Eva

Ik ben per 1 juni aan de slag bij Fresh Forward. Als triatlete heb ik in de topsport ervaren wat je kunt bereiken met focus en ambitie, hoe je met een team kunt bouwen aan een droom, en hoe je vanuit een verlangen keuzes maakt. Tijdens mijn studie Communicatiekunde en in mijn werk als communicatieadviseur

Lees verder