Eva Janssen

Transition Coach

Als oud-topsporter houd ik van grote dromen en het beste uit mijzelf halen. Als Transition Coach vind ik het mooi om anderen te helpen hun dromen waar te maken. In de triatlon zijn er twee ‘transition area’s’, waar je wisselt naar het volgende onderdeel. Zo’n wissel kan je het beste trainen door te visualiseren, want door verbeelding gaat het leven en internaliseer je wat je te doen staat. Het ‘wisselen’ vraagt om focus en een omschakeling. Daarna moet je loslaten wat voor de transitie gebeurde zodat je je energie op het nieuwe onderdeel kunt richten.

Bij Fresh Forward help ik als Transition Coach organisaties groot te dromen en de transitie te maken naar hun next level, met verbeelding, focus en energie.

eva@freshforward.com
06-12338782

 

 

Terug naar ons team

Corona houdt ons niet tegen

Iedereen heeft te maken met de maatregelen rond het coronavirus: afstand houden, maximale groepsgroottes, thuiswerken, etc. Maar dat betekent niet dat we niet met elkaar aan de slag kunnen! Inmiddels hebben we bij Fresh Forward allerlei manieren gevonden om op een veilige manier met onze klanten samen te werken. Zowel fysiek, online als combinaties daarvan.

Lees verder

Samen sterk in een nieuwe realiteit

Plotsklaps leven we in een nieuwe realiteit. Organisaties staan ineens voor nieuwe uitdagingen: “Waar halen we voldoende mensen en/of middelen vandaan? Wat kunnen we nu toevoegen aan ons business model om deze periode goed te doorstaan? Hoe houd ik mijn team verbonden en bevlogen nu iedereen thuis werkt? Met welke scenario’s moeten we rekening houden

Lees verder

Nieuw bij Fresh Forward: Eva

Ik ben per 1 juni aan de slag bij Fresh Forward. Als triatlete heb ik in de topsport ervaren wat je kunt bereiken met focus en ambitie, hoe je met een team kunt bouwen aan een droom, en hoe je vanuit een verlangen keuzes maakt. Tijdens mijn studie Communicatiekunde en in mijn werk als communicatieadviseur

Lees verder