Claire Bijl

Magic Spotter

Als Magic Spotter ben ik op zoek naar datgene wat mensen echt raakt en in beweging zet, om daarmee de magische verbindingen tussen mensen, merken en organisaties naar boven te halen. Vanuit deze rijke basis geven we spelenderwijs dromen vorm en vertalen ze naar concrete en innovatieve mogelijkheden.

Ik leef me in, duik graag in strategische vraagstukken, en ben voortdurend op zoek naar de next level voor zowel mens als merk en organisatie.

claire@freshforward.com
06-12576281

 

 

Terug naar ons team

UMC Utrecht: kwaliteit vanuit vertrouwen

UMC Utrecht zet de deskundigheid van zorgprofessional centraal in het verbeteren van de kwaliteit van zorg (in plaats van systemen en registratie die leidend zijn) Kwaliteit zit in alles verweven. Een eerste ontmoeting, een klein gebaar en de beste zorg. Hoe zorg je er als zorgprofessional voor dat je de beste kwaliteit en veiligheid levert?

Lees verder

Dit is hét moment om omgevingen te vermenselijken

In drie maanden tijd veranderden de overvolle autowegen in fiets- en wandelpaden, werd de kantoortuin ingeruild voor de achtertuin en werd de koffiepauze vervangen door een kort rondje door de wijk.

Lees verder

Behind the scenes: Magic Spotter Claire Bijl (door LiveHilversum)

Behind the scenes: een mooi interview van LiveHilversum met onze Claire Bijl over de huidige situatie en hoe wij daarmee bezig zijn. En hoe de nieuwe situatie ons als team ook direct nieuwsgierig maakte. “Je merkt dat mensen en organisaties momenteel op zoek zijn naar verbinding. Meer dan ooit.”

Lees verder

Verbonden op afstand vanuit een warm thuis

In een periode van slechts enkele weken werden we gedwongen om onze hele manier van werken aan te passen. Van kantoor naar thuis. Van kantoortuin naar keukentafel. Van luidbellende collega’s naar rondrennende kinderen.

Lees verder

6 succesfactoren voor (werk)omgevingen

Het mentale en fysieke welzijn van medewerkers is cruciaal en staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit welzijn heeft grote invloed op de productiviteit. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de productiviteit van medewerkers met ruim 15% omhoog gaat en dat medewerkers zich fijner en gelukkiger voelen als ze in een uitstekende werkomgeving

Lees verder