Carlo van Kessel

Partner & Chief Connection Officer

In een tijdperk waar technologische ontwikkelingen en digitalisering een grote impact hebben op ons leven, geloof ik misschien wel meer dan ooit in de uitspraak “the most valuable bonds are still the human kind”. Dat is wat mij drijft. Want de verbinding die wij als mensen met elkaar maken, is wat ons uniek maakt. In dat contact creëren wij unieke ervaringen die zorgen dat we samen in iets gaan geloven, naar iets gaan verlangen, samen in beweging komen en ons dus gaan ontwikkelen. Daarom ben ik zo graag Chief Connection Officer bij Fresh Forward.

De bal kocht ik in Camp Nou voor het tienjarig bestaan van Fresh Forward. Voetbal is de sport waar ik groot mee ben geworden, enorm veel plezier aan heb beleefd en waar ik vriendschappen voor het leven heb gesloten. Alhoewel de bal met veter een replica is, staat hij voor haar erfgoed: echtheid, passie en kameraadschap. Van een club die al jaren op het allerhoogste niveau speelt, het voetbal dicteert en nieuwe impulsen weet te geven. Barcelona is ‘més que un club’ (meer dan een club). En dat is Fresh Forward ook. Zo voel ik het: wij zijn samen meer dan een strategiebureau.

 

Terug naar ons team

De toekomst start met een droom

Voor ons is het evident in onze aanpak dat het kunnen dromen over de toekomst essentieel is om te komen tot een heldere koers. Het zorgt voor de juiste energie en mindset om succesvol te veranderen en doelgericht in beweging te komen. Hoe mooi is het dan dat wij onlangs zijn uitgenodigd om de Stichting

Lees verder

Fresh Forward en Make-A-Wish verbinden

Sinds begin 2020 zijn Make-A-Wish Nederland en Fresh Forward een partnerschap aangegaan. We zien kansen om de concepten die Make-A-Wish voor de zakelijke markt ontwikkelde, toe te passen bij onze eigen klanten. Make-A-Wish kan weer gebruik maken van de kennis, tools en werkmethodieken van Fresh Forward.

Lees verder