Studiereis China

Als het om het gebruik van nieuwe technologieën gaat, dan loopt China ver voor op het Westen. Zeker in de grote steden is alles en iedereen met elkaar verbonden. Slimme sensoren, robots, camera’s met gezichtsherkenning en nog veel meer andere high-tech toepassingen zijn een normaal onderdeel van het dagelijkse leven. En zonder smartphone met WeChat kom je (bijna) nergens.

Tijdens de studiereis ga je zelf ervaren en beleven hoe het is om in een wereld vol technologie te leven.

Praktische details

Datum:
Wordt verplaatst

Doelgroep:
Directeuren, strategen en marketing professionals

Prijs:
€ 5.000 all inclusive

 

Programma

Op hoofdlijnen ziet het reisprogramma er als volgt uit (definitieve details volgen nog):

Za
Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol
Zo
Aankomst Beijing en sightseeing
Ma + Di
Bedrijfsbezoeken:
o.a. hoofdkantoor JD.com
en 7-Fresh supermarkt
Wo
Transfer naar Shanghai
Do + Vr
Bedrijfsbezoeken:
o.a. high-tech winkels en
Alibaba in Hangzhou
Za
Aankomst Amsterdam Schiphol

 

Video: kort verslag van een eerder bezoek aan China. De beelden geven een indruk van wat we tijdens studiereis gaan zien.

UNIEKE ERVARINGEN EN EXCLUSIEVE BEDRIJFSBEZOEKEN

De centrale thema’s van de reis

 

Off- en online integratie

Er is in China vrijwel geen verschil meer tussen fysiek en digitaal winkelen. Het loopt volledig door elkaar. Stop je in de supermarkt een artikel in je fysieke of in je digitale mandje? Laat je je boodschappen direct bereiden of toch liever binnen 20 minuten thuisbezorgen?

Slimme technologiëen

Slimme algoritmes, AI en robotica worden intensief ingezet. Kijk niet op van een roomservice-robot in je hotel bijvoorbeeld. En in China heb je niets fysieks meer nodig om te betalen, zelfs geen smartphone. Betalen doe je daar namelijk steeds vaker met gezichtsherkenning.

Onbemand winkelen

Een fysieke winkel binnenstappen, je producten pakken en zonder langs een kassamedewerker te lopen ga je weer naar buiten. Betalen gaat automatisch. In China nemen slimme sensoren en camera's de plek in van kassa's en personeel. Hoe werkt dat in de praktijk?

Vluchten

We vliegen met KLM rechtstreeks heen van Amsterdam naar Beijing en rechtstreeks terug van Shanghai naar Amsterdam. In het arrangement zitten Economy Class-vliegtickets. Het is eventueel mogelijk om je reis te upgraden naar Business Class.

Hotels

We verblijven in luxe en comfortabele hotels in het centrum van de steden, op loopafstand van de restaurants waar we dineren. Het hotel in Beijing bevindt zich op loopafstand van de bekende Wangfujing-winkelstraat en vanaf het hotel in Shanghai loop je in nog geen 20 minuten naar de Bund.

Hogesnelheidstrein

De transfer van Beijing naar Shanghai halverwege de week is per hogesnelheidstrein. Een bijzondere ervaring, waardoor je ook een mooie indruk krijgt van het enorme land waar we doorheen reizen. We rijden eersteklas over een afstand van meer dan 1.300 kilometer in ongeveer vierenhalfuur naar Shanghai.

All inclusive

Het arrangement is all inclusive. Inbegrepen in de prijs zijn: de vliegtickets (inclusief CO2-compensatie), de hotelovernachtingen, het treinticket, ontbijt, lunch en diners, inclusief de drankjes, bustransfers en tickets voor geplande excursies.

Ja, ik ga graag mee naar China!

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: voor de reis is een visum nodig. De kosten hiervoor (ca. € 125 + bemiddelingskosten) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deelnemers dienen zelf voor hun visum zorg te dragen.

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring