Welkom in ons Service Station, ons creatieve (t)huis

Welkom in

Ons Service Station

Het Fresh Forward Service Station is een speciale, creatieve locatie. Ooit een benzinestation, nu een uniek gemeentelijk monument, volledig ingericht om creativiteit en samenwerking bij mensen te stimuleren. Tijdens de trajecten verwelkomen we je graag in ons creatieve (t)huis en ervaar je onze ruimtes en gastvrijheid.

Forward Spaces

Ons eigen Service Station is een mooi voorbeeld van hoe wij naar omgevingen kijken. Met ons Forward Spaces-model ontwikkelen wij visies voor aantrekkelijke omgevingen voor werken, wonen of recreëren, waarin de mens centraal staat. Want wij geloven dat een omgeving enorme positieve impact kan hebben op het welzijn van mensen en organisaties.

Voel je welkom!

Onze gastvrouwen Anouk, Els, Anneke en Elly (vlnr) staan voor je klaar zodat het je aan niets ontbreekt en jij je thuisvoelt.

 

 

Virtuele tour

Neem hieronder een kijkje in ons Service Station en ontdek de showroom, de werkplaats en de lounge. Het hart van ons station is de keuken: een bijzondere plek, die vroeger de wasstraat was. Onze virtuele tour geeft je een indruk van onze bijzondere plek, maar nog veel liever zien we je een keer binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie en een persoonlijke rondleiding.

Huur het Service Station

We gebruiken het Service Station voor onze eigen creatieve sessies, én we verhuren het station ook voor zakelijke bijeenkomsten. Inmiddels beschikken we ook over een grote en kleine studio met bijbehorende apparatuur voor online bijeenkomsten (ook voor verhuur). Ons Service Station is – zowel offline als online – een plek waar je je welkom voelt en waar je creativiteit wordt gestimuleerd. Onze verschillende workshopruimtes zijn ingericht om de beste ideeën naar boven te brengen tijdens teammeetings, strategische workshops of creatieve brainstormsessies. Elke ruimte is anders ingericht en roept een eigen gevoel op. Zo kun je aan tafels zitten, maar ook onderuit zakken in onze loungebanken. Alles is aanwezig om met flair te presenteren. Elke groep is welkom: of je nu met 5 of met 75 mensen komt, wij zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Ook voor een kookworkshop kan je bij ons terecht!

Ik heb interesse om een ruimte te huren
Fresh-Forward-2014-17