PIM Trendrapport 2021: Vermenselijking van merken

Speciaal voor Platform Innovatie in Marketing (PIM) schreven we het PIM Trendrapport 2021. Aan de hand van de 6 toekomstthema’s wordt de ontwikkeling naar vertrouwen en verbinding en de vermenselijking van merken beschreven.

Alle thema’s worden uitgebreid behandeld en per thema wordt het perspectief voor merken en marketeers geschetst, inclusief inspirerende praktijkcases uit binnen- en buitenland om de vertaalslag naar de praktijk te kunnen maken.

Download het gratis Trendrapport 2021

 

 

Vul hier je gegevens in en download na het invullen direct het gratis PIM Trendrapport 2021

Aan de slag met jouw merk!

Met onze Brand Impact-aanpak zetten wij, samen met onze klanten, een merk met een positieve impact voor de toekomst neer. Een merk dat relevant is voor mensen (consumenten, medewerkers én klanten), dat haar steentje bijdraagt aan een betere maatschappij (sociaal en ecologisch) en daardoor duurzame groei kan realiseren. Dat noemen wij Brand Impact.

Ben je nieuwsgierig en wil je aan de slag met jouw merkstrategie, -positionering of innovaties?

Ervaringen van klanten

“Het strategische traject dat we aangegaan zijn met Fresh Forward was een heel positieve ervaring.  Miriam en Adrienne, zijn er in geslaagd het volledige Danerolles team te mobiliseren kritisch na te denken over wat we doen en hoe we samen ons bedrijf naar nieuwe horizonten kunnen voeren. De speelse, ontspannen manier van samenwerken, gebaseerd op een duidelijke methodologie en het Futurise Model, gecombineerd met ontzettend lekker eten en hard werken, bracht iedereen op een natuurlijke manier tot een gemeenschappelijke conclusie. Daarmee is niet alleen het resultaat bereikt om de visie over vers deeg vanuit Danerolles aan te scherpen voor de toekomst, maar is eenieder bij Danerolles medelotgenoot geworden van een strategie die we samen geschreven hebben. Ik hou hier een superfijne en professionele herinnering aan over maar vooral een geweldig ambitieus verhaal voor Danerolles, onze consumenten en onze klanten!”

Piet Decuypere – CEO Danerolles