Ontmoet onze partners

Youngworks

Om organisaties, merken, bestuurders en directeuren écht met jongeren te verbinden en zo samen met onze klanten nog meer positieve impact te maken, is Fresh Forward in juni 2020 een samenwerking aangegaan met Youngworks, hét adviesbureau dat zich al meer dan 20 jaar verdiept in de wereld van jongeren; wat houdt ze bezig, wat boeit en beweegt ze.Bij de ontwikkeling van beleid, visies en strategieën, wordt nog te vaak het perspectief en het belang van jongeren vergeten. Een gemiste kans, want jongeren zijn de maatschappij, de werknemers, de klanten en de beleidsmakers van de toekomst. Door jongeren beter te begrijpen en te betrekken, kunnen bedrijven op een positieve manier invloed uitoefenen op de maatschappij van de toekomst.

Door onze kennis over de toekomst – Futurise® – te combineren met de kennis van Youngworks over jongeren, ontstaan hele nieuwe perspectieven en kansen.

Make-A-Wish

Begin 2020 zijn Make-A-Wish Nederland en Fresh Forward een partnerschap aangegaan. Bedrijven kloppen bij Fresh Forward aan op zoek naar hun verlangen, de betekenis van de organisatie. Daar kunnen de concepten die Make-A-Wish voor de zakelijke markt heeft ontwikkeld bij helpen. Die gaan namelijk niet alleen om wensvervullingen mogelijk te maken, maar ook om de verbinding, het samen doen met je collega’s: samen sterk.

Make-A-Wish kan weer gebruik maken van de kennis, tools en werkmethodieken van Fresh Forward. Bedrijven hebben steeds meer het verlangen goed te doen, vanuit verlangen, verbinding en de kracht van samen. Dit draagt bij aan de vermenselijking van een organisatie en daarin vinden wij elkaar.