Je bent altijd welkom om langs te komen in ons Service Station

Kom langs en ervaar

Ons Service Station

Het Fresh Forward Service Station is een speciale, creatieve locatie. Ooit een benzinestation, nu een uniek gemeentelijk monument, volledig ingericht voor creativiteitsontwikkeling. De perfecte plek voor creatieve workshops, interactieve droomreizen en speciale kooksessies. We zijn uitstekend te bereiken met openbaar vervoer of auto.

Huur het Service Station

We gebruiken het Service Station voor onze creatieve sessies, en we verhuren het station ook voor zakelijke bijeenkomsten. Een plek waar je je welkom voelt en waar je creativiteit wordt gestimuleerd. Onze verschillende workshopruimtes zijn ingericht om de beste ideeën naar boven te brengen tijdens teammeetings, strategische workshops of creatieve brainstormsessies. Elke ruimte is anders ingericht en roept een eigen gevoel op. Zo kun je aan tafels zitten, maar ook onderuit zakken in onze loungebanken. Alles is aanwezig om met flair te presenteren. Elke groep is welkom: of je nu met 5 of met 75 mensen komt, wij zorgen dat iedereen zich thuisvoelt!

Ik heb interesse om een ruimte te huren
Fresh-Forward-2014-17

Voel je welkom!

Onze kantoormama’s en -oma’s staan voor je klaar. Voel je vrij om ons Service Station te komen ervaren, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. En wie weet staat er wel net iets lekkers in de oven…

Virtuele tour

Neem hieronder een kijkje in ons Service Station en ontdek de showroom, de werkplaats en de lounge. Het hart van ons station is de keuken: een bijzondere plek, die vroeger de wasstraat was. Onze virtuele tour geeft je een indruk van onze bijzondere plek, maar nog veel liever zien we je een keer binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie en een persoonlijke rondleiding.