Wij geloven in verbeelding, verbinding en de kracht van samen

Founding Partner

Jempi Moens

Wij ontdekten in de jaren negentig al dat creativiteit en verbeeldingskracht de sleutels zijn om tot impactvolle vernieuwing te komen… weg van de vergadertafels en spreadsheets dus! Werken vanuit een gezamenlijke droom, een doorleefd verlangen, dat is de filosofie die we bij Fresh Forward hebben: Business by Desire. Wij zijn trots dat we vanuit dat gedachtegoed al met zoveel organisaties en merken hebben gewerkt om in co-creatie hun next level te ontwikkelen.

wie wij zijn

Ons team

Bij Fresh Forward werken we met de kennis, energie en spirit van onze teamleden. We hebben geen projectleiders, adviseurs of assistenten, maar mensen die zichzelf zijn en al hun talenten, enthousiasme, kennis en ervaring inzetten bij wat ze bij Fresh Forward doen. We kiezen zelf onze functienamen, waarmee meteen duidelijk wordt wat je van ieder van ons mag verwachten.

ontmoet ons team
781A4211

Onze klanten

Wij werken met heel veel mooie bedrijven en merken aan succesvolle next level-vernieuwing. Van FMCG tot zorgorganisaties; ons klantportfolio is heel divers. Benieuwd wie onze klanten zijn, hoe zij het werken met Fresh Forward ervaren, en wat zij bereikt hebben?

Ons Service Station

We ontvangen je graag in ons Service Station: een unieke locatie helemaal ingericht voor creativiteitsontwikkeling. Voor elke groepsgrootte hebben wij een geschikte ruimte en onze kantoormama's en -oma's verzorgen elke dag supergezonde en heerlijke gerechten.

Contact

Denk je dat wij je kunnen helpen bij het realiseren van het next level van jouw merk of organisatie? Wil je een keertje komen werken in ons Service Station of wil je een afspraak maken? Wij komen heel graag met je in contact.