Ons aanbod  in deze crisis

Samen sterk in een nieuwe realiteit

Plotsklaps leven we in een nieuwe realiteit. Organisaties staan ineens voor nieuwe uitdagingen: “Waar halen we voldoende mensen en/of middelen vandaan? Wat kunnen we nu toevoegen aan ons business model om deze periode goed te doorstaan? Hoe houd ik mijn team verbonden en bevlogen nu iedereen thuis werkt? Met welke scenario’s moeten we rekening houden en wat gaan we dan doen? Hoe kunnen we waarde creëren in deze nieuwe werkelijkheid?”.

Wij hebben op dit moment een overvloed aan inzichten, inspiratie en creativiteit die we graag willen delen. We staan te trappelen om onze tijd en talenten in te zetten om samen deze en andere uitdagingen aan te gaan. Creatieve oplossingen, snel en effectief. Wij willen juist ook nu van betekenis zijn, vanuit positieve energie. Daarbij vragen wij organisaties te betalen wat ze willen en kunnen op het moment dat het hen uitkomt. Lees meer over ons aanbod in deze crisis. #samensterk (maar wel op afstand).

Fresh Call

Je hebt een concrete uitdaging en wellicht al wat mogelijke ideeën waarover je graag wilt sparren. Dat kan met Fresh Call. In een online meeting denken we graag creatief en doelgericht met jullie mee en geven we onze feed forward, zodat jullie hier verder mee aan de slag kunnen. Geef Carlo een Fresh Call.

Fresh Box

Je bent op zoek naar een creatieve oplossing, maar hebt zelf de tijd en middelen niet om hiermee aan de slag te gaan. Lever je vraag in bij de Fresh Box. Een team van creatieve strategen van Fresh Forward gaat hiermee aan de slag en presenteert hun next level-oplossingen binnen een week. Bel met Matt voor een Fresh Box.

Fresh Together

Je hebt een concrete uitdaging waarmee je vanuit nieuwe inzichten en creativiteit samen met een team op afstand aan de slag wilt. Dat kan met Fresh Together. Deel je uitdaging met ons. Wij maken een digitaal proces met inspiratie, opdrachten en creatieve samenwerkingsvormen onder interactieve begeleiding van Fresh Forward. Jouw team gaat een week vanuit nieuwe inzichten, creativiteit en positieve energie aan de slag en komt tot een concrete oplossing. Bel met Sasja voor Fresh Together.

Futurise: deep dive in het nieuwe decennium

In deze complexe tijd willen jij en je team je graag goed voorbereiden op de toekomst. Met welke ontwikkelingen krijgen we de komende tijd te maken? Wat is de impact en waar zitten de kansen voor de korte en lange termijn? In een halve dag dompelen we jullie onder in de belangrijkste trends en ontwikkelingen van het nieuwe decennium. Jullie vertalen dit vervolgens naar concrete inzichten voor je eigen organisatie, merk en/of team. Van de uitkomsten maken wij een beknopte rapportage. Alles veilig op afstand en volledig digitaal. Bel Niels voor deze deep dive.