LUNAR

Institute

LUNAR Institute

LUNAR Institute is hét opleidingsinstituut voor nieuwsgierige en progressieve leiders die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. LUNAR richt zich op de vooruitgang: toekomstige ontwikkelingen in bijvoorbeeld de wereld van mensgerichte technologie, het brein, de positieve psychologie en de betekeniseconomie.

Groei

Door je onder te dompelen in de veranderende wereld en daarop vervolgens te reflecteren wat dit betekent voor jou als professional, maak je deze kennis over de vooruitgang toegankelijk en praktisch bruikbaar. En ontwikkel je jezelf samen met andere professionals uit verschillende branches.

Verlangen

LUNAR is ‘ignited by’ Fresh Forward. Waar Fresh Forward organisaties inspireert om vanuit hun verlangen hun strategie te ontwikkelen en uit te voeren, richt LUNAR zich op de professional. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling centraal. LUNAR heeft hierin de ambitie om het werken vanuit verlangen (bevlogenheid, inspiratie, intrinsieke motivatie) tot een grotere maatschappelijke beweging uit te bouwen.

Lunar Society

De naam LUNAR Institute is een knipoog naar de Lunar Society, het genootschap van wetenschappers en ondernemers dat in de 18e eeuw aan de basis lag van de industriële revolutie.

Het team van LUNAR Institute