Business by desire

Fresh Forward

Welkom

Visie en strategie

Imagine the next level

Fresh Forward is een creatief adviesbureau. Wij houden ons bezig met visie- en strategie-ontwikkeling voor organisaties, merken en omgevingen.

Bij Fresh Forward geloven we in het vermenselijken van businesses en organisaties. Daarom werken we altijd vanuit onze filosofie Business by Desire: wij zijn ervan overtuigd dat mensen en organisaties sterker en relevanter worden, en daarmee positieve impact hebben, als ze werken vanuit een gezamenlijk verlangen. We werken vanuit creatieve kracht naar een inspirerende toekomstdroom die mensen ‘aan’ zet en komen tot een impactvolle visie en strategie met een heldere focus. Tot slot ontdekken we wat een organisatie, merk of omgeving te doen staat om dat next level te bereiken. We doen dat met het volgende aanbod:

Visie en strategie voor organisaties

Organisation Next

We ontwikkelen een heldere, energie- en richtinggevende toekomstvisie.

Visie en strategie voor merken

Brand Impact

We komen tot een versterkte merkpositionering en identiteit om impact te (blijven) maken in een veranderende wereld.

Visie en strategie voor omgevingen

Forward Spaces

We ontwikkelen omgevingen waar mensen graag naartoe komen en waar ze zich prettig voelen.

Wij zijn co-creators: samen met onze klanten gaan we op zoek naar innovatie, relevantie en nieuwe mogelijkheden.

Wij werken voor deze

Klanten

Wij werken met uiteenlopende merken en organisaties; van grote merken tot het mkb of overheid, en in alle mogelijke branches, van zorg tot advocatuur of bouwbedrijf. Met onder andere deze mooie klanten hebben wij gewerkt aan hun next level:

Trendrapport ‘De vermenselijking van merken’

De shift naar vertrouwen en verbinding Het 16e Trendrapport dat jaarlijks in opdracht van Platform Innovatie in Marketing wordt gepubliceerd, stond centraal tijdens het PIM Trend Fest 2021. Dit event, dat op 21 januari plaatsvond, was deze keer anders dan anders. Enerzijds omdat het een online event was, dat werd uitgezonden vanuit de Fresh Forward

Lees meer