Werken vanuit een gezamenlijk verlangen

founding partner

Jempi Moens

Wij ontdekten in de jaren negentig al dat creativiteit en verbeeldingskracht de sleutels zijn om tot impactvolle vernieuwing te komen, weg van de vergadertafels en spreadsheets dus! Werken vanuit een gezamenlijke droom, een doorleefd verlangen, dat is de filosofie die we bij Fresh Forward hebben: Business by Desire. Wij zijn trots dat we vanuit dat gedachtegoed al met zoveel organisaties en merken hebben gewerkt om in co-creatie hun next level te ontwikkelen.

Onze filosofie:

Business by Desire

Bij Fresh Forward geloven we in het vermenselijken van businesses en organisaties. Daarom werken we altijd vanuit onze filosofie Business by Desire: wij zijn ervan overtuigd dat mensen en organisaties sterker en relevanter worden als ze werken vanuit een gezamenlijk verlangen: een inspirerende en motiverende toekomstdroom. Daarom nemen we onze klanten mee op een unieke reis om dit verlangen te (her)vinden. Het vormt de basis van alles wat we doen.

Om succesvol te zijn is het van belang dat dit verlangen zowel intern als extern gevoeld en geleefd wordt. Daarom zijn visie- en strategieontwikkeling enerzijds en leiderschaps- en teamontwikkeling anderzijds onze werkgebieden. Dat eerste doen we binnen Fresh Forward en voor het tweede hebben we LUNAR Institute opgericht.

Onze missie

Positieve impact

Wij gaan voor positieve impact voor organisaties, merken en omgevingen. We leveren een bijdrage aan hun commercieel succes. Wij gaan ook voor positieve impact van organisaties, merken en omgevingen. Samen met hen bekijken we aan welke positieve verandering zij kunnen bijdragen als het gaat om mens en maatschappij. Positieve impact dus op financieel, sociaal en ecologisch gebied, daar komen wij ons bed voor uit.

Onze waarden

Doorleefd

ongepolijst, diepgaand, ervaringsgericht en scheppend

Eigenwijs

wijsheid op een eigen creatieve en grensverleggende wijze

Open

in verbinding, gastvrij, menselijk en nieuwsgierig