Themabijeenkomst

West meets East

Welke impact heeft technologie eigenlijk op het leven in China? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel betalen, gezichtsherkenning en 5G? En hoe verhouden die ontwikkelingen zich met die in het Westen?

Maak kennis met Chinese topondernemers en luister naar boeiende presentaties. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Praktische info

Vrijdag 18 oktober 2019 van 14.30 uur tot 18.00 uur bij Fresh Forward in Hilversum.

Ticket Prijs
Regullier € 349
Friends of the Future € 195

 

Goed om te weten: deze bijeenkomst is in het Engels.


Programma overzicht

Het programma van vrijdag 18 oktober ziet er als volgt uit:

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Welkom en introductie
14.45 uur Deel I: Het Westen
15.30 uur Deel II: Het Oosten
16.30 uur Vragen en discussie
17.00 uur Netwerkborrel
18.30 uur Einde programma

 

Deel I

Het Westen

Tijdens het eerste deel van deze bijeenkomst presenteert Fresh Forward de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de Westerse wereld aan de hand van het Futurise trendmodel.

Niels Hansen geeft inzicht in hoe onze maatschappij de afgelopen decennia veranderde en presenteert de belangrijkste toekomstige thema’s aan de hand van sprekende voorbeelden en initiatieven.

Deel II

Het Oosten

Het tweede deel start met een presentatie van David Zhang – onze explorer in China – over de impact van technologie. Onderwerpen die de revue passeren zijn o.a. mobiel internet, betalen met gezichtsherkenning en 5G.

Vervolgens deelt Dr. Yang – oprichter van een groot marketing- en betaalplatform dat gespecialiseerd is op het gebied van shopper database marketing – zijn verhaal over o.a. zijn samenwerking met internetreus Alibaba.

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.

U kunt zich niet meer aanmelden.