Themabijeenkomst

Future Experience

Ben je nieuwsgierig naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen van het komende decennium? En wil je leren hoe je die ontwikkelingen vertaalt naar concepten en proposities? Kom dan naar het Future Experience Event en maak kennis met Fresh Forward en ons unieke trendmodel. Exclusief voor toekomstgerichte (online) marketeers, business developers, brand- en innovatiemanagers.

Praktische info

Donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 uur tot 20.30 uur bij Fresh Forward in Hilversum.

Ticket Prijs
Regullier € 195
Met vouchercode* € 0

 

* Niet eerder kennis met ons gemaakt? Dan kun je een vouchercode van ons ontvangen voor gratis toegang. Neem daarvoor even contact met Niels op.

Programma overzicht

Het programma van donderdag 31 oktober ziet er als volgt uit:

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Welkom en introductie
17.45 uur Futurise trendmodel
18.45 uur Workshopronde
20.15 uur Wrap up
20.30 uur Afsluitende borrel

 

Trends en ontwikkelingen

Futurise trendmodel

In het eerste deel presenteren we de belangrijkste thema’s van het komende decennium aan de hand van ons Futurise trendmodel. Het model geeft inzicht in de mechanismen van toekomstige mentale, psychologische en maatschappelijke ontwikkelingen die een belangrijke impact hebben op het gedrag van mensen.

Futurise beschrijft belangrijke trends en ontwikkelingen en plaatst ze ook in een inzichtelijk en verklarend perspectief.

Vertaling naar de praktijk

Workshopronde

Met de inspiratie uit het eerste deel gaan de deelnemers in kleinere groepen aan de slag tijdens de workshopronde.

Onder begeleiding van Fresh Forward wordt samen een eerste vertaling gemaakt naar de business van enkele deelnemers. Wat is de grootste uitdaging voor het merk of het bedrijf en wat zou je anders doen nu je weet wat de trends van de toekomst zijn? Of hoe vertaal je een specifiek Futurise thema bijvoorbeeld naar een nieuwe propositie of concept?

Ja, ik neem deel aan dit event!

Ben je erbij? Het event is exclusief toegankelijk voor het netwerk van Fresh Forward klanten. Voor lekker eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring