EVENTS


Bij Fresh Forward & LUNAR Institute organiseren we gedurende het hele jaar inspiratiesessies,
masterclasses, (online) lezingen, studiereizen, community-events, festivals, Free Minds lunches & dinners, etc. Tijdens deze events delen we kennis en inspiratie en gaan we met klanten op reis en ervaren zij de wereld buiten hun eigen werkveld. Ook zie je ons regelmatig op externe events waar Fresh Forward-collega’s als (keynote) sprekers op het podium staan of bijvoorbeeld samen met een klant een case presenteren.

Dinsdag 19 mei 2020 - 16.30 uur tot 17.30 uur (Microsoft Teams)

INSPIRATIESESSIE BUSINESS CIRCLE

Exclusief voor de deelnemers uit de Business Circle van de Community of Free Minds organiseren we een interactieve sessie, waarin we met elkaar in gesprek gaan over de ins en outs van het Futurise®-trendmodel.

Jempi Moens – de oprichter van Fresh Forward en de (mede-)uitvinder van Futurise®, vertelt over het ontstaan van het model, de achtergronden en zijn insights. En natuurlijk staan we samen stil bij de coronacrisis: hoe plaatsen we die in de tijdsgeest van Futurise®? Ook reserveren we voldoende tijd voor vragen.

Geïnteresseerd om deel te nemen aan de Community of Free Minds? Lees hier meer.

Tijdlijn Futurise

Donderdag 8 oktober 2020 - 16.00 uur tot 20.30 uur

Inspiratiesessie II

Op 8 oktober vindt de tweede inspiratiesessie plaats. We zoomen verder in op de thema’s die we tijdens de sessie in mei selecteerden om verdieping op te zoeken. Wat is er in de tussentijd gebeurt? Tot welke nieuwe vragen heeft dit geleid? En welke inzichten heeft het ons opgeleverd? Er is wederom voldoende ruimte voor vragen en discussie en er staat weer een inspirerende praktijkcase op het programma.

– Binnenkort meer details –

upside down-unsplash

14 tot en met 21 november 2020

Studiereis China

De studiereis van 2020 gaat naar China. We gaan er met eigen ogen zien hoe ver men daar al is met technologie. We kijken in het bijzonder naar slimme betaaltechnieken zoals betalen met gezichtsherkenning, onbemand winkelen en de integratie van on- en offline winkelen. We starten in Beijing en reizen halverwege de week met de high-speed trein door naar Shanghai. We bezoeken onder andere het hoofdkantoor van internetgigant Alibaba en de high-tech winkels van JD.com.

Klik hier voor meer informatie
IMG_4571