EVENTS


Bij Fresh Forward & LUNAR Institute organiseren we gedurende het hele jaar inspiratiesessies,
masterclasses, (online) lezingen, livestreams, studiereizen, community-events, festivals, Free Minds lunches & dinners, etc. Tijdens deze events delen we kennis en inspiratie en gaan we met klanten op reis en ervaren zij de wereld buiten hun eigen werkveld. Ook zie je ons regelmatig op externe events waar Fresh Forward-collega’s als (keynote) sprekers op het podium staan of bijvoorbeeld samen met een klant een case presenteren.

19 februari van 09.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur)

Online event 'Thuis van de toekomst'

Wist je dat we 90% van onze tijd binnen doorbrengen? We wonen en werken door de pandemie steeds meer op één plek en hebben nog nooit zoveel aandacht gehad voor hygiëne, ventilatie en natuur in onze thuisomgevingen. Hoe kun je als merk of organisatie relevant zijn en blijven in de (binnen) leefomgevingen van de toekomst? Daar gaan we op vrijdag 19 februari uitgebreid op in. Wil je erbij zijn?

Meld je aan
Schermafbeelding 2021-01-27 om 12.12.39

Studiereis China

De studiereis van 2021 gaat naar China. We gaan er met eigen ogen zien hoe ver men daar al is met technologie. We kijken in het bijzonder naar slimme betaaltechnieken zoals betalen met gezichtsherkenning, onbemand winkelen en de integratie van on- en offline winkelen. We starten in Beijing en reizen halverwege de week met de high-speed trein door naar Shanghai. We bezoeken onder andere het hoofdkantoor van internetgigant Alibaba en de high-tech winkels van JD.com.

Klik hier voor meer informatie
IMG_4571