Aankomende events:

Dinsdag 19 mei 2020 - 16.00 uur tot 20.30 uur

Inspiratiesessie I

Tijdens de eerste inspiratiesessie van het jaar bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen. Wat zien we om ons heen gebeuren? Wat is de impact van die ontwikkelingen op de verschillende organisaties en branches.  We nemen uitgebreid de tijd om hierover met elkaar in gesprek te gaan. We kiezen samen thema’s uit waar we ons de komende tijd verder in gaan verdiepen. Op het programma staat ook een inspirerende praktijkcase van één van de Friends.

-Toegang exclusief voor Friends of the Future-

Donderdag 8 oktober 2020 - 16.00 uur tot 20.30 uur

Inspiratiesessie II

Op 8 oktober vindt de tweede inspiratiesessie plaats. We zoomen verder in op de thema’s die we tijdens de sessie in mei selecteerden om verdieping op te zoeken. Wat is er in de tussentijd gebeurt? Tot welke nieuwe vragen heeft dit geleid? En welke inzichten heeft het ons opgeleverd? Er is wederom voldoende ruimte voor vragen en discussie en er staat weer een inspirerende praktijkcase op het programma.

– Binnenkort meer details –

14 tot en met 21 november 2020

Studiereis China

De studiereis van 2020 gaat naar China. We gaan er met eigen ogen zien hoe ver men daar al is met technologie. We kijken in het bijzonder naar slimme betaaltechnieken zoals betalen met gezichtsherkenning, onbemand winkelen en de integratie van on- en offline winkelen. We starten in Beijing en reizen halverwege de week met de high-speed trein door naar Shanghai. We bezoeken onder andere het hoofdkantoor van internetgigant Alibaba en de high-tech winkels van JD.com.

– Binnenkort meer details –