EVENTS


Bij Fresh Forward & LUNAR Institute organiseren we gedurende het hele jaar inspiratiesessies,
masterclasses, (online) lezingen, livestreams, studiereizen, community-events, festivals, Free Minds lunches & dinners, etc. Tijdens deze events delen we kennis en inspiratie en gaan we met klanten op reis en ervaren zij de wereld buiten hun eigen werkveld. Ook zie je ons regelmatig op externe events waar Fresh Forward-collega’s als (keynote) sprekers op het podium staan of bijvoorbeeld samen met een klant een case presenteren.

13 september 2022 van 12.30 - 18.00 uur

De nieuwe winnaars

Op 13 september organiseren we, samen met de andere partners van het Purpose Accounting Collective (PACC), het event ‘De Nieuwe Winnaars’ voor het Nederlands midden- en grootbedrijf. Onder andere de volgende vragen staan deze dag centraal:

– Hoe bereid ik mij voor op de CSRD*-wetgeving?
– Hoe stuur ik op brede waardecreatie?
– Hoe maak ik mijn organisatie toekomstbestendig?
– Wat is mijn rol als leider?
– En de rol van mijn accountant?

* Corporate Sustainability Reporting Directive

Met o.a. Jeroen Smit (journalist en auteur van o.a. De Prooi en Het grote gevecht) als moderator.


© Walter Kallenbach/Speakers Academy

Purpose Accounting Collective (PACC)

Het Purpose Accounting Collective is een collectief dat bestaat uit ondernemers – waaronder Fresh Forward – die hun krachten bundelen om voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf de kansen van brede waardecreatie laagdrempelig en ondernemend te implementeren. Purpose accounting houdt in dat ondernemingen hun waardecreatie zowel in financiële en sociale als ecologische zin wereldkundig maken. Deze fundamentele verandering biedt hen nieuwe zakelijke kansen (www.purposeaccounting.nl).

Wil je er graag bij zijn op 13 september? Meld je aan!
Schermafbeelding 2022-06-23 om 14.43.03