Aankomende events:

Vrijdag 18 oktober 2019 | Themabijeenkomst

West meets East: China en technologie

Welke impact heeft technologie op het leven in China? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel betalen, gezichtsherkenning en 5G? En hoe verhouden die ontwikkelingen zich met die in het Westen? Maak kennis met Chinese topondernemers en luister naar boeiende presentaties. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Details en aanmelden
China payment

Donderdag 31 oktober 2019 | Themabijeenkomst

Future Experience Event

Ben je nieuwsgierig naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen van het komende decennium? En wil je leren hoe je die ontwikkelingen vertaalt naar concepten en proposities? Kom dan naar het Future Experience Event en maak kennis met Fresh Forward en ons unieke trendmodel. Exclusief voor toekomstgerichte (online) marketeers, business developers, brand- en innovatiemanagers.

Details en aanmelden
world

Woensdag 6 november 2019 | Masterclass

Online Content Marketing

Tijdens het event krijg je inzicht in de belangrijkste thema’s en behoeften van de toekomst en ga je aan de slag om die thema’s toe te passen op online content. Wat betekenen de thema’s voor de toon en de taal van je content? Hoe pas je de thema’s toe op bijvoorbeeld het schrijven van nieuwsartikelen en blogs of je berichten op social?

– Binnenkort meer details – 

contentstrategie

Maandag 9 december 2019 | Themabijeenkomst

Changemaker mindset

Welke veranderingen komen er op ons af en hoe zorg je ervoor dat je de uitdagingen van de toekomst aan kan blijven gaan? Hoe ziet het leiderschap van de toekomst er uit en wat vraagt dat van jou? En welke mindset en mentaliteit heb je daarvoor nodig? Tijdens deze leerzame bijeenkomst krijg je inspiratie en een aantal interessante bouwstenen aangereikt om impactvoller te zijn in een snel veranderende wereld.

– Binnenkort meer details – 

Growthmindset