Van Purpose naar Purpose+

Het vorige decennium kenmerkte zich door haar experimentele, open en creatieve karakter. We gingen veelal op ontdekkingstocht aan de hand van vernieuwingen, co-creaties en vanuit de gedachte van onbegrensde mogelijkheden. Een eigen why of purpose kwam centraal te staan in elke brandkey. Want de tijd van alleen goed doen voor jezelf hadden we definitief in de jaren ’90 en ’00 achtergelaten. Maar we zijn er nog niet, een nieuw uitdagend en kansrijk decennium ligt voor ons.

Inspiratie en bruggen slaan

Het komende decennium en de nieuwe generaties vragen om nog meer daadwerkelijke impact en betekenis van ons en van onze merken. Van purpose naar purpose+, hoe slaan we daadwerkelijk de brug tussen mens, merk en maatschappij? Dit thema, van purpose naar purpose+, willen wij (Fresh Forward en Mountain) gaan verdiepen met een select gezelschap van managers die eindverantwoordelijk zijn voor toonaangevende organisaties en merken. Aan de hand van twee modellen (Brand Impact Model en de Frand ID) en diverse praktijkvoorbeelden zoeken we de verdieping op en gaan we met elkaar aan de slag om ook in het decennium dat voor ons ligt (nog) meer impact te kunnen maken. Op het ‘coronaproof’ Service Station in Hilversum hebben we plek voor 15 gasten (er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst). Daarnaast zal Anneke, de gastvrouw van Fresh Forward zorgen voor een hapje en een drankje.

Programma

15.30 – 15.45 uur Inloop en koffie/thee
15.45 – 16.15 uur Voorstelronde, introductie en ambities
16.15 – 16.45 uur Presentatie Brand Impact Model en Brand ID model
16.45 – 17.15 uur Korte workshop
17.15 – 17.45 uur Take-out en discussie
17.45 – 18.00 uur Wrap-up, wensen en vervolg

De begeleiding van het event zal in handen zijn van Miriam Teoh-Wijers (Fresh Forward) en Rik Keessen (Mountain).

Meedoen?

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, dan hoeft je alleen een korte reactie per mail aan Miriam te geven.

Wij kijken uit naar een mooie bijeenkomst mét impact. Tot dan!

Over Fresh Forward

Imagine the next level

Fresh Forward is een creatief adviesbureau. Wij houden ons bezig met visie- en strategie- ontwikkeling voor organisaties, merken en omgevingen. Wij geloven in Business by Desire: wij zijn ervan overtuigd dat mensen en organisaties sterker en relevanter worden, en daarmee positieve impact hebben, als ze werken vanuit een gezamenlijk verlangen. We werken vanuit creatieve kracht naar een inspirerende toekomstdroom die mensen ‘aan’ zet en komen tot een impactvolle visie en strategie met een heldere focus. Tot slot ontdekken we wat een organisatie, merk of omgeving te doen staat om dat next level te bereiken.

Over Mountain

See Further. Deliver More.

Wij zijn Brand Tailors met focus op business-innovatie, merkontwikkeling, identiteit en strategisch design. Voor leidende merken of merken die leidend willen worden in Retail, FMCG en Corporate. Vanuit Den Haag werkt Mountain samen met een netwerk van hubs en plug-ins op nationale en internationale projecten. Daarbij is Mountain continu bezig met het ontwikkelen en borgen van een toonaangevende visie en een set van innovatieve methoden. Dit uiteindelijk met als doel om opdrachtgevers in staat te stellen verder te kunnen laten kijken en meer te laten leveren.