Miriam Teoh

Fundamentalist

Als Fundamentalist geloof ik dat alles, groot of klein, een sterk fundament behoeft om te kunnen groeien en uiteindelijk duurzaam te blijken. Vanuit die overtuiging ga ik samen met onze klanten op zoek naar hun fundament en een vernieuwende koers voor de toekomst. Dat combineer ik met fun, een leven lang spelen en verwonderen.

Ik laat mij daarbij graag inspireren door de artiesten van onze tijd. Massimo Bottura is daarvan een schitterend voorbeeld. Eten als kunst, en de kunst van het leven gevangen in recepten. Creativiteit, samenwerking en onvoorwaardelijke inzet zijn dan ook de ingrediënten waarmee ik graag samen met klanten aan de slag ga om te komen tot een oersterk fundament en nieuwe recepten voor de toekomst.

miriam@freshforward.com
06-12057838

 

 

Terug naar ons team

PIM Trend Report 2021: Humanification of brands

Especially for Platform Innovation in Marketing (PIM) we wrote the PIM Trend Report 2021. Based on the 6 future themes, the development towards trust and connection and the humanification of brands is described.

Lees verder

Fresh Forward en Youngworks zoeken de verbinding op

Om organisaties, merken, bestuurders en directeuren écht met jongeren te verbinden en zo samen met onze klanten nog meer positieve impact te kunnen maken, gaat Fresh Forward een samenwerking aan met Youngworks, hét adviesbureau dat zich al meer dan 20 jaar verdiept in de wereld van jongeren. Mee naar de maatschappij van de toekomst ‘Bij

Lees verder

Almere: samen naar een breed gedragen visie op de eeuwig jonge binnenstad

Almere heeft wederom een ambitieuze visie, ‘De eeuwig jonge binnenstad’, vastgesteld. De samenwerking tussen Fresh Forward en Almere gaat al een aantal jaren terug. We hebben mooie visie- en ontwikkeltrajecten doorlopen, waarbij we partijen met elkaar verbinden en zo tot een breed gedragen visie en uitwerking komen.

Lees verder