Workshop

Samen sterk, samen strijdbaar

Sinds kort vormen de Friends of the Future samen een community van nieuwsgierige en toekomstgerichte vakgenoten. We kennen elkaar alleen nog niet zo goed. Daar gaan we begin 2020 verandering in brengen!

Tijdens een bijzonder evenement leren we elkaar beter kennen, gaan we een aantal belangrijke Futurise-thema’s zelf beleven en gaan we samen ook iets heel moois voor een ander doen.

Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert daarmee in één klap.

Onder begeleiding van Make-A-Wish Nederland, gaan we samen aan de slag om de grootste wens van een ernstig ziek kind uit te laten komen.

 

Praktische info

Het event vindt eind februari / begin maart 2020 plaats op het Service Station van Fresh Forward in Hilversum. Deelname is exclusief voor Friends of the Future.

Werkvorm: Actieve workshop
Duur: 5 uur (±)
Kosten: € 140 – € 210 p.p.*

 

* Kosten afhankelijk van het totaal aantal deelnemers.


Waarom meedoen?

Verantwoordelijkheid

De maatschappij gaat de komende jaren steeds meer van organisaties en merken verwachten. Echte verantwoordelijkheid nemen voor een betere toekomst wordt daarom ook steeds belangrijker.

Mensen, merken en organisaties zoeken daarvoor steun bij elkaar, omdat je samen meer bereikt dan alleen. Daarvoor is verbinding nodig. En dus zijn menselijkheid, empathie en kwetsbaarheid belangrijke sleutelwoorden van de toekomst.

Wat levert het op?

Deep-dive

Deze ontwikkelingen hebben we vertaald in een aantal thema’s, zoals Samen sterk en Strijdlust. Je gaat deze Futurise-thema’s zelf ervaren en beleven; je zou het dus een deep-dive in de toekomst kunnen noemen.

Kinderen die erg ziek zijn willen maar één ding: beter worden. Het feit dat ze een wens mogen doen geeft ze kracht om door te gaan. Die wens gaan wij vervullen. En hoe bijzonder is het dat je daaraan mag bijdragen?

 

Ja, ik neem deel aan dit event!

Meld je snel aan en we reserveren direct een plek voor je.

Oops! We could not locate your form.

*verplichte velden & lees hier onze privacyverklaring