EVENTS


Bij Fresh Forward & LUNAR Institute organiseren we gedurende het hele jaar inspiratiesessies,
masterclasses, (online) lezingen, livestreams, studiereizen, community-events, festivals, Free Minds lunches & dinners, etc. Tijdens deze events delen we kennis en inspiratie en gaan we met klanten op reis en ervaren zij de wereld buiten hun eigen werkveld. Ook zie je ons regelmatig op externe events waar Fresh Forward-collega’s als (keynote) sprekers op het podium staan of bijvoorbeeld samen met een klant een case presenteren.

14 januari 2021 van 15.30 - 18.00 uur

Van Purpose naar Purpose +

Het vorige decennium kenmerkte zich door haar experimentele, open en creatieve karakter. We gingen veelal op ontdekkingstocht aan de hand van vernieuwingen, co-creaties en vanuit de gedachte van onbegrensde mogelijkheden.

Het komende decennium en de nieuwe generaties vragen om nog meer daadwerkelijke impact en betekenis van ons en van onze merken. Van purpose naar purpose+, hoe slaan we daadwerkelijk de brug tussen mens, merk en maatschappij?

Dit thema, van purpose naar purpose+, willen wij (Fresh Forward en Mountain) gaan verdiepen met een select gezelschap van managers die eindverantwoordelijk zijn voor toonaangevende organisaties en merken.

Klik hier voor meer informatie
Schermafbeelding 2020-10-26 om 12.07.25

Studiereis China

De studiereis van 2021 gaat naar China. We gaan er met eigen ogen zien hoe ver men daar al is met technologie. We kijken in het bijzonder naar slimme betaaltechnieken zoals betalen met gezichtsherkenning, onbemand winkelen en de integratie van on- en offline winkelen. We starten in Beijing en reizen halverwege de week met de high-speed trein door naar Shanghai. We bezoeken onder andere het hoofdkantoor van internetgigant Alibaba en de high-tech winkels van JD.com.

Klik hier voor meer informatie
IMG_4571