Laat wenskinderen stralen!

In dit bewogen jaar zetten Fresh Forward & LUNAR Institute het Service Station aan de Larenseweg in Hilversum in de spotlights. We versieren ons pand met zoveel mogelijk kerstlampjes. Relaties, klanten, vrienden, buurtgenoten van Fresh Forward worden gevraagd om 25 euro per lampje te doneren. Alle opbrengst gaat naar de stichting Make-a-Wish Nederland.

Allerliefste wens in vervulling

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost geven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want een behandeling van een ernstig ziek kind is meer dan medicijnen alleen.

Carlo van Kessel, partner bij Fresh Forward: ‘In een jaar dat veel wensen onvervuld bleven door corona, willen wij samen met onze klanten en buurtgenoten Make-a-Wish een warm hart toedragen. Wenskinderen hebben lichtpuntjes nodig, soms groots en soms klein door een mooi gebaar.’

Laat ze stralen!

Laat de wenskinderen van Make-A-Wish stralen als de mooiste ster tijdens hun Wish Journey door jouw donatie. Elk lichtje dat zal branden, heeft enorme impact en maakt het verschil. Doe je mee?


Deze donateurs hebben al een of meer lichtjes aangezet:

 • Alain Snel
 • Albert Hilvers
 • Barbara Sakkers
 • Chris Vedder
 • Danerolles
 • Dorien Peeters
 • e-Business Travel
 • Herberg ‘Het Mandelahuisje’ – Ilco van der Linde
 • Gastrovino Mijn Hemel
 • Geert Maris
 • Hanneke Verburg
 • Maartje Hormes
 • Marjolijn Meynen
 • Marlijn Lenselink
 • Michiel Plazier
 • Nathalie Landa
 • Nederlandse Ski Vereniging
 • NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
 • PIM, Platform Innovatie in Marketing
 • Pol Reclame
 • Printerette
 • Project Decoratie
 • Reset Your Brand – Ruud Tompot
 • Robert Ketelarij
 • ShareCompany – Adrienne van den Heuvel
 • Stella van der Horst
 • Yvonne Nassar