After Corona Sessies: CXO Matt van der Poel (door reset the world)

Op de speciaal hiervoor in het leven geroepen website reset the world, verzamelen Patrick Jongmans van E-heroes en Ruud Tompot van Reset Your Brand, bijzondere interviews met mensen uit hun netwerk over hun verwachtingen na corona, op gepaste afstand en met hand voor de mond: de After Corona-sessies.

Afgelopen week interviewden zij onze Chief eXperience Officer Matt van der Poel. Onder andere over het ontdekken van nieuwe paden tijdens corona, over inspiratie en initiatieven.

Op de vraag: ‘Wat adviseer jij bedrijven juist nu te doen voordat het straks te laat is als de crisis voorbij is?’ antwoordde hij: “Een crisis brengt angst met zich mee en angst kan verlammend werken. Dat zien we bij mensen en ook bij organisaties. Naast bedreigingen biedt deze situatie ook kansen. Bij ons zijn alle projecten die liepen of op stapel stonden geannuleerd of doorgeschoven. Dus geen omzet, maar wel ineens een zee van tijd. Tijd waar we door de drukte de afgelopen jaren een enorm tekort aan hadden, waardoor we niet doorpakten op goede ideeën voor innovatie. Maar nu wel. Een paar voorbeelden: onze nieuwe app hebben we versneld gereed gemaakt voor online sessies en trajecten waar we tot voor kort niet aan wilden, maar nu al wel hebben gedaan; we hebben onze eigen Skylounge Studio gemaakt om zelf podcasts op te nemen en webinars te organiseren; en we zijn bijna klaar om ons Global Connectors Network te introduceren, dat ons verbindt met de ontwikkelingen in interessante regio’s in de wereld. Nu innoveren voor straks, dat is mijn advies. En met de vragen die we nu alweer krijgen hebben we er vertrouwen in dat straks er sneller aan komt dan we dachten.”

Lees het hele interview op resettheworld.com

 

Hilversum, 8 mei 2020