Ontdek de talenten van je collega’s tijdens de Guerilla-kookworkshop

Een tafel vol prachtige ingrediënten, collega’s, een Guerilla-chef en een grote keuken in ons Service Station. Dát zijn de ingrediënten voor een Guerilla-kookworkshop bij Fresh Foward.

Wat zijn jullie talenten en hoe gaan jullie die inzetten tijdens de kookworkhop? Wie ziet hoe de gerechten eruit moeten komen te zien? Wie weet het beste hoe de smaken samenkomen? Wie zorgt er voor de sfeer en dat alles soepel loopt? Hoe pakken jullie dit op en hoe gaan jullie samen met elkaar aan de slag?

Dit komt allemaal langs en op tafel tijdens de Guerilla-kookworkshop. Onze Guerilla-chef helpt jullie natuurlijk op weg en heeft tips over de lekkere ingrediënten en smaken die samen kunnen komen.

Unieke locatie
Jullie gaan aan de slag in onze keuken die zich bevindt in het hart van ons Service Station; vroeger was dit de wasstraat toen het nog een benzinestation was. Nu zijn we een uniek gemeentelijk monument waar je je snel thuis voelt en we je willen inspireren en prikkelen met onze verschillende ruimtes en gesprekken.

Fresh Forward creëert samen met organisaties, merken en omgevingen inspirerende en motiverende toekomstdromen en vernieuwende koersen. Dit doen we vanuit onze filosofie Business by Desire omdat we geloven dat organisaties, merken en omgevingen sterker worden als ze werken van een gezamenlijke gecreëerde toekomstdroom.

De kookworkshops zijn mogelijk voor alle teams die dit interessant vinden, ze vinden al vaak plaats tijdens de reizen en trajecten die we maken met organisaties, merken en omgevingen. Naast de Guerilla-kookworkshop, geven we ook Japanse sushi-workshops, lokale en circulaire kookworkshops.


Door Claire Bijl, Magic Spotter