Nieuw bij Fresh Forward: Sasja

Per 1 juni ben ik begonnen als creatief strateeg bij Fresh Forward. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en in de omgeving waarin zij leven – de wereld die hen beïnvloedt. Ik ben deze passie verder gaan verdiepen tijdens mijn studie Economische en Consumentenpsychologie, en bracht dit vervolgens in de praktijk bij Unilever. Hier dook ik in de kern van lokale en globale merken, consumentengedrag en duurzaam ondernemen. Ik ontwikkelde succesvolle groeistrategieën, nieuwe producten en disruptieve advertising. Voor iets minder dan 4 jaar heb ik met ongelooflijk veel plezier gewerkt aan love brands zoals Unox, Knorr en Zwitsal, en heb ik samen met mijn team een spiksplinternieuw globaal merk gelanceerd: Baby Dove. Mijn wens om op een ondernemende manier mijn impact te vergroten door (vanuit merken) nog sterkere connecties met mensen te maken en nieuwe innovatieve initiatieven te ontwikkelen om onze leefomgeving duurzaam en gezond te houden, dreef mij naar Fresh Forward. Hier werk ik met merken en organisaties aan transformerende positieve verandering voor mens en maatschappij.