Nieuw bij Fresh Forward: Eva

Ik ben per 1 juni aan de slag bij Fresh Forward. Als triatlete heb ik in de topsport ervaren wat je kunt bereiken met focus en ambitie, hoe je met een team kunt bouwen aan een droom, en hoe je vanuit een verlangen keuzes maakt. Tijdens mijn studie Communicatiekunde en in mijn werk als communicatieadviseur heb ik gezien hoe communicatie steeds weer terugvoert op de basis: wie je bent, wat je verhaal is, en hoe je relevant en betekenisvol bent voor anderen. En hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen je kennen en bij je willen aanhaken. Bij de gemeente Almere heb ik mogen werken aan mooie maatschappelijke opgaven en aan de ontwikkeling van de organisatie. Bij Fresh Forward doe ik dat vanuit een andere rol; ik vind het geweldig om met teams aan de slag te gaan, samen op zoek te gaan naar die relevantie en betekenis, en hun collega’s daarin mee te nemen. De naam ‘transition coach’ heb ik gekozen met een knipoog naar de wisselzone in de triatlon: ik help organisaties de transitie te maken naar hun next level. En hoe mooi is het om daarmee bij te dragen aan positieve impact op mens en maatschappij!