The Innovation Playground

Samen met onze partner Dutchwork zijn we gestart met de Innovation Playground. Gewoon doen! Dát is het idee achter The Innovation Playground. Een plek waar een behoefte vorm krijgt. Hoe? Door er innovatieve professionals mee te laten werken én te laten spelen. Met één doel: het ontwikkelen van een tastbaar praatstuk of prototype.

Bij The Innovation Playground ligt de focus niet op trends, maar op tendens & tijd. Wat zijn de ontwikkelingen in de toekomst? Hoe ziet dat eruit? En wat hebben we dan nodig? Door die kennis te delen, vermenigvuldigen we sneller.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Binnen The Innovation Playground werken we in drie fases:

Fase 1
Onderzoek & analyse: Is de vraag haalbaar? Wat is de vraag achter de vraag? En wat is de doelstelling? Als dat duidelijk is maken we een Plan van Aanpak en stellen we het co-creatie team samen.

Fase 2
Ontwikkelen: de doorlooptijd van een project is minimaal twee maanden en maximaal vier maanden. Binnen deze periode levert het team een tastbaar prototype op. We kijken mee, zijn kritisch waar nodig en houden de doorlooptijd in de gaten.

Fase 3
Implementatie & groeien: we gaan het prototype in de markt zetten. Daar komen natuurlijk allemaal uitdagingen bij kijken, waar met plezier mee aan de gang gaan.

De oprichters van The Innovation Playground zijn Dutchwork, Moonz, Fresh Forward en 3D Makers Zone.

Let’s play!