Je vindt ons in het Service Station in Hilversum

Kennismaken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 35 5488111. Wil je rechtstreeks contact met een van de teamleden?

Kom je langs?

Fresh Forward is gevestigd in het Service Station aan de Larenseweg 279, 1222 HJ Hilversum. Je bent van harte welkom!

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer (NS-station Hilversum)

Lopend vanaf station Hilversum bereik je ons in ongeveer 15 minuten. Met de (OV-)fiets doe je er 5 minuten over. Neem de uitgang van het station aan de noord-oostzijde en kom uit op de Zuiderweg. Ga verder op de Larenseweg en ga alsmaar rechtdoor. Passeer de rotonde en blijf de weg volgen. Bij het kruispunt Den Uylplein steek je over bij de stoplichten. Je vindt ons in het Service Station.

Per auto (vanuit alle richtingen)

Neem de A1 in de richting Hilversum en neem afslag 9, Laren/Hilversum Noord. Rijd in de richting van Hilversum Noord (Hilversumseweg N525). Deze weg gaat over in de Larenseweg. Volg deze weg en rijd Hilversum binnen. Houd rechts aan bij het voorsorteren voor het kruispunt. Circa 100 meter voor de stoplichten zie je onze vlag en het Service Station. Je kunt meteen rechts ons eigen parkeerterrein oprijden.

Parkeren

Ons eigen parkeerterrein biedt voldoende parkeerplaatsen dus we vragen je dan ook om niet op de parkeerplaatsen in de wijk te parkeren. Wanneer we veel bezoekers verwachten, dan zorgen wij voor alternatieve parkeerinstructies. Er zijn op ons terrein twee laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Tip: Kom je vanaf de A27, voer dan als adres Erfgooiersstraat 7 in op je navigatiesysteem. Je komt dan uit bij de achterzijde van ons pand, en kunt hier ons eigen parkeerterrein oprijden.