Het doel van dit traject was om te komen tot de purpose en strategie van Royaan. In 2011 zijn we samen met het managementteam een indrukwekkende reis aangegaan. Door het te doorleven hebben we het belang van kwaliteit, transparantie en duurzaamheid (her)ontdekt. Daarbij hebben we gezien dat op deze belangrijke pijlers wel degelijk een winstgevende business kan worden gebouwd. En dat heeft Royaan ook gedaan.

Over Royaan

Snacken opnieuw ontdekken; Royaan streeft ernaar om smaakvolle en eerlijke producten in de markt te zetten. Denk hierbij aan:
het gebruik van de beste pure verse ingrediënten, geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, regie over de vleesketen (eerlijk over vlees) en waar mogelijk beter leven vlees gebruiken. In 2016 is een deel van de snackmerken van Royaan overgenomen door Van Geloven. Als een nieuw bedrijf is Van Geloven ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de klanten en de snackmerken.

Resultaten

Strategie

Voelen in het hart

Fresh Forward Lippen

Een doorleefde purpose en strategie die niet alleen rationeel klopt, maar die mensen ook voelen in hun hart. De visie en missie worden daardoor geleefd.

Duurzaam

Impact

Fresh Forward Boom 2

Royaan heeft een nieuwe standaard kunnen neerzetten en gezorgd voor positieve, duurzame impact. Met daarbij ook nog mooie financiële resultaten.