Wij hebben Boom uitgevers Amsterdam geholpen bij het ontwikkelen met een toekomstgerichte visie, het bepalen van hun strategische rol en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Naast boeken en tijdschriften in druk (folio) ontwikkelt Boom uitgevers Amsterdam digitale en online uitgaven, zoals e-books, webbased platformen, expert communities en apps. Deze worden aangeboden via de boekhandel en in gespecialiseerde webshops. Mede door de snelle maatschappelijke, economische en technologische veranderingen was er de behoefte om als organisatie (nieuwe) kansen te benutten en verder te groeien en een sterke positie in de markt uit te bouwen.

 

 

Over Boom uitgevers Amsterdam

Boom uitgevers Amsterdam is een uitgeverij van non-fictie die zich richt op verschillende onderwerpen en markten. Met dit brede aanbod bedienen zij consumenten, professionals, docenten en studenten in verschillende werkvelden en vakgebieden. Boom uitgevers Amsterdam is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, werd in 1841 opgericht en is uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en nationale informatievoorziening.

Wat Boom Uitgevers Amsterdam heeft bereikt

een heldere

visie

Fresh Forward Lamp 1

Samen zijn wij gekomen tot een visie waarin Boom uitgevers Amsterdam gelooft dat mensen elkaar slimmer, sterker en beter maken. Slimmer, sterker en beter gaat zowel over het inhoudelijk groeien als ook het inspireren en verrijken van elkaar.

faciliteren van

persoonlijke ontwikkeling

Fresh Forward Boom 2

In een samenleving van grenzeloosheid en permanente tijdelijkheid, waarin netwerken van verbonden mensen steeds meer impact hebben, vervult Boom uitgevers Amsterdam een belangrijk rol in een continue persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen.