De toekomst start met een droom

Voor ons is het evident in onze aanpak dat het kunnen dromen over de toekomst essentieel is om te komen tot een heldere koers. Het zorgt voor de juiste energie en mindset om succesvol te veranderen en doelgericht in beweging te komen. Hoe mooi is het dan dat wij onlangs zijn uitgenodigd om de Stichting Droomdag te helpen bij het maken van hun verhaal. Of zoals Tamara van Eersel, Directeur Stichting Droomdag het omschrijft: ‘Het stelt ons in staat een significante stap voorwaarts te zetten in onze positionering’.

Stichting droomdag organiseert droomdagen voor gezinnen met jonge kinderen waarvan een van de ouders ernstig of levensbedreigend ziek is.

Op de vraag van een vrijwilliger tijdens de workshop waarom wij hier ‘JA’ tegen hebben gezegd is mijn antwoord simpel. Gewoon omdat een fijne relatie het vraagt. En het is voor ons, als bureau dat vermenselijking hoog in het vaandel heeft staan, zeer waardevol om ons talent in te zetten om een kleine bijdrage te leveren aan iets wat ons allemaal zou kunnen overkomen.

Het is niet iets waar we mee te koop willen lopen, maar het biedt mij wel de mogelijkheid om via deze nieuwsbrief deze stichting onder de aandacht te brengen.

Hilversum, 29 februari 2024 door Carlo van Kessel