Fresh Forward droomt met Stichting Droomdag

Stichting Droomdag, een organisatie die zich inzet voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar waarvan een ouder oncologisch en/of levensbedreigend ziek is, heeft de handen ineen geslagen met Fresh Forward. De samenwerking heeft tot doel de impact van ‘Droomdagen’ te vergroten en nog meer gezinnen een blijvende herinnering van onschatbare waarde te bieden.

Met de missie om gezinnen een dag vol verrassingen te bezorgen, volledig gericht op hun wensen en dromen, heeft Stichting Droomdag al vele levens aangeraakt. In de samenwerking tussen Stichting Droomdag en Fresh Forward staat de kracht van samenwerking en verbinding centraal. Op die manier kunnen zij hun impact vergroten en nog meer gezinnen bereiken.

Tamara van Eersel, Directeur van Stichting Droomdag, benadrukt de onschatbare waarde van deze samenwerking: “Het stelt ons in staat een significante stap voorwaarts te zetten in onze positionering.”

Carlo van Kessel, Partner en Chief Connecting Officer bij Fresh Forward, voegt eraan toe: “Samen met Stichting Droomdag zullen we hun behoeften verkennen en op basis daarvan een toekomstbestendige strategie ontwikkelen. Het gaat niet alleen om het creëren van droomdagen, maar ook om het versterken van de missie en visie van de stichting. En daar dragen we vanuit Fresh Forward graag ons steentje aan bij.”

De samenwerking tussen Stichting Droomdag en Fresh Forward belooft een nieuwe fase van groei en impact voor de organisatie, waardoor nog meer gezinnen met ernstig zieke ouders de mogelijkheid krijgen om onvergetelijke droomdagen te beleven.

Lees het originele nieuwsbericht hierover op de website van Stichting Droomdag.