AI by Desire 

Wat zijn de implicaties van AI op onze toekomst? Wat moeten we met ChatGPT? Is kunstmatige intelligentie eigenlijk een kans of een bedreiging? Veel organisaties worstelen op dit moment met deze vragen. En bij het zoeken naar antwoorden lopen ze vaak tegen enorme uitdagingen aan. Het valt ons op dat organisaties meestal voor een instrumentele aanvliegroute kiezen die vaak juist tot meer vragen dan antwoorden leidt. Herken je dat? Dan hebben we iets interessants voor je. Met onze hulp bouw je samen met je team een AI-strategie die impact maakt

Organisaties die strategietrajecten met ons hebben doorlopen, zullen het herkennen: onze Business by Desire-filosofie brengt mensen in beweging. Onze aanpak en creatieve werkvormen, waarbij verbeeldingskracht en inspiratie belangrijke bouwstenen zijn, leiden tot vernieuwende en next level-toekomstvisies. En met behulp van ons Futurise®-trendmodel brengen we het perspectief van de tijdgeest in en dat geeft kaders en richting. Op deze manier maken we organisaties, merken en omgevingen al 22 jaar toekomstbestendig. En nu gebruiken we het ook om onze klanten te helpen bij het bouwen van hun AI-visie en -strategie. 

Het resultaat is een innovatieve en grensverleggende toekomstvisie op AI met concrete stappen en initiatieven. We denken niet van binnen naar buiten, maar van buiten naar binnen toe. Door de behoeftes van klanten, medewerkers en de maatschappij centraal te zetten, kunnen we groots blijven denken en dromen. Daarmee kom je als organisatie dus een stuk verder dan wanneer je vanuit de techniek en instrumentele mogelijkheden (en beperkingen) vertrekt. Bovendien matchen we de visie ook aan de veranderende tijdgeest. En dat laatste is hard nodig, want onze houding ten aanzien van technologische ontwikkelingen is enorm aan het kantelen.

Wil jij met vertrouwen en energie aan de slag met AI? Neem dan contact op met ons. We nemen je graag eens mee in onze beproefde aanpak. Wist je trouwens dat we ook een speciale AI-verkenningsworkshop hebben ontwikkeld? In slechts één dagdeel krijg je zo een scherp inzicht in de belangrijkste kansen en richtingen van kunstmatige intelligentie voor jouw organisatie. De afgelopen tijd hebben al meerdere klanten deze workshop doorlopen als slimme eerste stap voor een toekomstbestendige AI-visie.