Welkom Raad van Vooruitgang

Het is officieel! Sinds 28 november jl. vormen Greet Prins, Teun Verheij, Gerard Dielessen en Harry Brouwer de Raad van Vooruitgang van Fresh Forward en LUNAR Institute. De leden van de raad, allen ervaren bestuurders en toezichthouders met expertise in diverse sectoren, delen hun kennis, ervaring en inzichten en hebben een rol in de context van strategische projecten (Fresh Forward) en als mentoren van het LUNAR Gilde-programma. 

Ze hebben regelmatig een rol in de context van strategische projecten (Fresh Forward) en als mentoren van het LUNAR Gilde-programma (gericht op persoonlijke ontwikkeling van jonge leiders). Ze zijn daarnaast een klankbord voor bestuurders om het gesprek aan te gaan over urgente, complexe vraagstukken.

Voor Fresh Forward en LUNAR Institute zijn ze een bron van inspiratie en wijsheid om ideeën en plannen over onze eigen ontwikkeling en toekomst te toetsen en aan te scherpen.

Greet Prins

Voorzitter Raad van Bestuur Kamer van Koophandel, Lid Eerste Kamer der Staten-Generaal, Commissaris, oud-voorzitter Philadelphia Zorg

MEER INFORMATIE

Gerard Dielessen

Voorzitter Raad van Toezicht RTV Drenthe, Voorzitter RvT Alpe d’HuZes, lid RvT Omroep MAX, schrijver, spreker, adviseur, ex-journalist (algemeen verslaggever en hoofdredacteur dagbladen), oud-hoofdredacteur NOVA, oud-directeur van de NOS en oud-directeur van NOC*NSF

MEER INFORMATIE

Harry J.M. Brouwer

Founder en CEO van The Accelerator Company, Supervisory Board Member UMCG, voormalig CEO Unilever Food Solutions, Senior Lecturer Executive MBA Erasmus Food Management Institute (EFMI) Business School, University of Groningen

MEER INFORMATIE

Teun Verheij

Voorzitter onderhandelingsdelegatie werkgevers Hospitality Cao, ervaren bestuurder op de grens van private en publieke sectoren en voormalig CEO van Albron

MEER INFORMATIE