Fresh collega Ginny Nijman

Op 1 januari 2023 hebben we Ginny Nijman mogen verwelkomen in het team van Fresh Foward en LUNAR Institute. Ginny heeft jarenlange ervaring als begeleider van Management Teams en afdelingsteams binnen verschillende organisaties, zoals corporates, zorginstellingen, bouwbedrijven, onderwijsinstellingen etc. Thema’s zijn het laten landen van hun strategie binnen hun team. Maar ook als doelen niet behaald worden omdat er op dat moment iets in de teamdynamiek was wat beter kon, werd ze benaderd.

Wat Ginny fascineert, is dat mensen die individueel echt toffe professionals zijn, in een groep, met elkaar, soms volledig de kluts kwijtraken, elkaar (bewust of onbewust) tegenwerken en frustreren. En daardoor niet het maximale resultaat behalen. Dat boeit haar al zo lang ze zich kan herinneren en daar heeft ze uiteindelijk haar werk van gemaakt.

Haar connectie met Fresh Forward en LUNAR Institute gaat terug naar het begin van haar loopbaan. Met het bedrijf waar zij haar eerste baan had, heeft zij een groot strategietraject met Fresh Forward mee mogen maken en sindsdien is zij Fresh Forward en later ook LUNAR Institute blijven volgen.

Binnen onze organisaties vervult Ginny de rol van Growth Inspirer. Ze is als mens heel nieuwsgierig en is altijd blijven leren. Ze gáát voor groei en ze stáát voor groei, voor zichzelf en voor anderen. Ze staat ook voor inspiratie. Ze gelooft erin dat ze mensen kan helpen om dingen aan te reiken, maar dat iemand uiteindelijk zélf de stap moet zetten om iets op te pakken. Ginny houdt zich daarnaast bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s.

“Het leuke aan mijn rol is dat ik zelf echt onderdeel ben van een groter team. De afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met verschillende mensen en partijen. Maar dit is anders. Ik ben weer afhankelijk van collega’s, elkaars timing, etc. En dat is in het werk dat ik doe heel gezond, omdat je daarmee zelf ook de dynamieken, waar je je klanten op begeleidt, intensief ervaart. Richting klanten vind ik het mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan het halen van de resultaten. We maken met Fresh Forward en LUNAR Institute écht impact in het verstevigen van de strategie, gekoppeld aan gedrag, de human dynamics. Dat dat krachtig is, geloof ik tot in mijn tenen. En om daar een bijdrage aan te kunnen leveren, daar ga ik echt van ‘aan’!”Wil je Ginny nog beter leren kennen, check dan onderstaand filmpje:

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een kop koffie met Ginny op ons Service Station in Hilversum!