Fresh hospitality-team zoekt collega

In ons Service Station staan onze hospitality-collega’s Anneke, Elly en Els altijd klaar voor onze gasten en klanten. Ze zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt en zij zich helemaal thuis voelen. Elly gaat volgend jaar met pensioen en blijft tot die tijd gelukkig nog wel even bij ons werken, maar doet het vanaf nu wel wat rustiger aan. We zijn daarom op zoek naar versterking in ons hospitality-team.

Elly, Anneke en Els

‘Elly is gastvrij en vindt het leuk om mensen te ontvangen en in de watten te leggen. Ze bakt heerlijke appeltaart en maakt het lekkerste stamppottenbuffet! En uiteraard nog veel meer andere lekkere dingen. Elly is gezellig en heeft humor maar weet ook wanneer het moment daar is om door te werken en zich terug te trekken. Elly is flexibel en werkt soms vroeg in de ochtend om een ontbijtje te verzorgen maar ook in de middag of wel eens in de avond om een kookworkshop te verzorgen (en bij uitzondering in het weekend). Elly zorgt ervoor dat onze voorraden up-to-date zijn en houdt de workshopruimtes in ons Service Station netjes.’

Fresh Forward is een strategisch adviesbureau. We houden ons bezig met visie- en strategieontwikkeling voor organisaties, merken en omgevingen die positieve impact willen maken. LUNAR Institute is ons opleidingsinstituut voor organisaties en teams die zich in de frontlinie van verandering en vooruitgang willen begeven. Bij Fresh Forward & LUNAR Institute werken ongeveer 25 personen. Vanuit beide organisaties werken we vaak vanuit ons Service Station én verhuren we onze locatie ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Ons Service Station is een plek waar men zich welkom voelt en waar creativiteit wordt gestimuleerd. Onze verschillende workshopruimtes zijn ingericht om de beste ideeën naar boven te brengen tijdens team-meetings, strategische workshops of creatieve brainstormsessies. Elke ruimte is anders ingericht en roept een eigen gevoel op. Zo kun je aan tafels zitten, maar ook onderuit zakken in onze loungebanken. Elke groep is welkom, of je nu met 5 of met 75 personen komt, wij zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het je leuk om, voor 20-28 uur in de week, samen met Anneke, Elly en Els onze gasten culinair en gastvrij in de watten te leggen? En herken je jezelf in het profiel van Elly? Stuur ons je motivatie dan per e-mail (hallo@freshforward.com) of loop gewoon even binnen om de sfeer te proeven en een kop koffie of thee met ons te drinken. We vertellen je dan graag meer.