Fresh Forward zoekt een strateeg (vanaf 7 jaar relevante werkervaring)

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de markt? En hoe je samen met mensen, merken en organisaties echt waarde kan toevoegen en impact kan maken? Krijg je energie van het verbinden van mensen en ontwikkelingen? Dan ben jij misschien wel onze 27e collega!

Fresh Forward is een strategisch adviesbureau. Wij houden ons bezig met visie- en strategieontwikkeling voor organisaties, merken en omgevingen die positieve impact willen maken. Wij geloven in het vermenselijken van organisaties. Daarom werken we altijd vanuit onze filosofie Business by Desire. We zijn ervan overtuigd dat mensen, merken en organisaties sterker, energieker en relevanter worden als ze werken vanuit een gezamenlijk gecreëerd verlangen: een inspirerende en motiverende toekomstdroom (visie).

Als strateeg

  • ben je in staat om vanuit een scherpe analyse tot strategische oplossingen te komen
  • begeleid je teams op weg naar hun next level en weet je klanten uit te dagen een impactvolle toekomstvisie te ontwikkelen
  • ben je in staat je goed te verdiepen in de cultuur en unieke kracht van organisaties
  • ontwerp je het proces voor onze klanten
  • onderhoud je relaties met bestaande klanten, zie je snel kansen en ga je het gesprek aan met nieuwe relaties
  • krijg je veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap in het vakgebied en aanbod van Fresh Forward

Jouw profiel

  • Verbindend & analytisch
  • Nieuwsgierig & creatief
  • Ondernemend & resultaatgericht

Onze vraag aan jou?
Laat ons snel weten wat jou motiveert om bij ons aan de slag te gaan en wat je met jouw persoonlijkheid brengt. Stuur een e-mail naar carlo@freshforward.com. Wij laten dan weten of en hoe we met jou een volgende stap gaan zetten. Wij zijn gevestigd in het inspirerende oude service station te Hilversum aan de Larenseweg 279.